[]

Trafik cezası yedim ama tebliğ gelmedi

Selam, 20 gündür e-devlette görünen bir trafik cezam var. Bunu da 2 ay önce yemişim e devlete 20 gün önce düştü. Ama bunun tebliği hala gelmediğinden dolayı ne itiraz edebiliyorum ne indirmli ödeyebiliyorum. Gelmemesi normal mi biraz daha bekleyeyim mi yoksa ne yapmam lazım bi sorgulama vs var mı ? Muhtara mı gitmiştir ?




 
kendin beyan ederek ödeme yapılabiliyor. tarihleri girince indirim yapıyor olması lazım.


  • surprise  (20.09.19 12:24:56) 
yapmadılar maalesef. internetten o şekilde oluyor sanırım ama riske atmak istemiyorum.


  • garavel  (20.09.19 12:29:44) 
Gelmemesi normal, e devlette gördüysen postaya verilmiştir, gelir yakında. Tebliğ edilmediği için korkma.

Muhtara bir sor, genelde muhtara bırakıyo postacı.
  • John Bloor  (20.09.19 12:30:50) 
@john bloor 20 gün oldu ama, her türlü ödücez mecbur da %25 indirim de az para değil..


  • garavel  (20.09.19 12:34:01) 
riske etmem istemiyorum derken? internet vergi dairesinden bilgileri girin siz, orada otomatik indirimi uyguluyor sistem zaten. kredi kartinizla odeyip garanti olsun diye de dekontu bilgisayariniza indirin.


  • brkylmz  (20.09.19 12:36:07) 
Tebliğin gelmesini bekleme. 2018 yılının 7 ayrı cezası geçen ay geldi mesela bana.


  • IncredibleMau  (20.09.19 13:23:03) 
@incredible beklemeden internetten mi ödeyeyim?

@brkylmz tebliğ yoksa bugünüg tarihini yazın diyor o açıdan risk, vergi dairesindeki çalışan böyle birşeyi yapamam demişti o yüzden.
  • garavel  (20.09.19 13:36:40) 
Ya hu merak etme, o indirim hakkı süreci sana ya da muhtara tebliğ edildiği tarihten itibaren başlıyor.

Sen muhtarı bi ara sor, gelmediyse bugün yarın gelir.
  • John Bloor  (20.09.19 14:41:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.