[]

Sevgilinin annesinin aldığı hediyeyi değiştirmek

Az önceki benzer duyuruyu görünce ben de sorayım dedim.

Erkek arkadaşımın annesi doğum günüm için 130 liralık bir sırt çantası almış. Sırt çantası istediğim için erkek arkadaşım yönlendirmiş onu. Ama çanta normalde takacağım tarzda değil ve benim neredeyse kışın giyecek hiçbir şeyim yok, param da yok.

Bu çantayı bir kazakla değiştirsem veya ikinci el uygulamalarından satsam ayılık mı olur? Erkek arkadaşıma değiştirsem mi falan diye biraz çıtlattım azcık bozulur gibi oldu ama ihtiyacın olan şeyi alman daha mantıklı dedi.

Bu da müstakbel kayınvaaalidemden ilk hediye bu arada.

 
hoş bi davranış değil.


  • elorelia  (20.09.19 10:38:04) 
Sizin durumunuz daha farkli.

Sizi tanidigi icin almamis o hediyeyi. Şık degil ancak yapilirsa buyuk bir ayip degil. Ben olsam yapmam, ama yapani ayiplamam.
  • belki lazim olur  (20.09.19 10:38:04) 
erkek arkadasinizla isbirligi icinde yapilabilir. henuz cantayi gormemis gibi yaparsiniz. sevgiliniz annesine ya aslinda bunun yerine kazak mi alsaydik gibi bir seyler diyebilir.


  • jimicik  (20.09.19 10:42:21) 
ben olsam yapmam yapani ayiplamam +1
erkek arkadasiniz hele hele de bozulur gibi olduysa yurek yemissiniz demek istiyorum :) saka bir yana atin kenara dursun, arada ona giderken kullanirsiniz. cunku yaptiginiz degisiklik anneye gider, kadin bozulur falan filan kim bilir. en guzeli boyle seylerde degisiklik karti koymak ama iste. kisin da "giyecek hicbir seyinizin olmamasina" cok guldum, hahah kendimi gordum :) 130 lirayla da dolap duzulmez zaten bosverin.

  • kassiopeia  (20.09.19 10:45:36) 
değiştirme kartı varsa, bu "istersen değiştirebilirsin" demek bence. Değiştirebilirsin. kart yoksa sakla samanı gelir zamanı dursun canta bir köşede..

uygulamadan satmak ayılık olur evet, gerçekten kışın ihtiyacın olan bir şey alacaksan bile winnie the pooh luk olur ama sonucta yine ayılık.

erkek arkadaşın buna bozuluyorsa sacmalıyor bence.
  • paranoyak kedi  (20.09.19 10:49:03) 
Ilk hediyeymis e cok pahali bi sey de degil sadece bi kazak alabilirsin onu degistirsem veya satsan ki asla uygulamadan satma ayip olur. Yani ozetle 130 lira acil ihtiyacin yoksa seni kurtarmaz. Bence satma veya degistirme mustakbel kayinvalideyle bulusursan takarsin görur cantayi. Kadin da sevinir daha tatli bi haereket yapmis olursun.


  • hindistan cevizi  (20.09.19 12:27:08) 
İçine değişim kartı koymuş olsa bile bu oltaya gelme.
Hiç beğenmesen bile o çanta değiştirilmeyecek, en az bir defa sevgilinin annesinin yanında kullanılacak. İhtiyaç diye siyasi ilişkilerinizi riske atmayınız efendim...

  • SiyamkedisiZorro  (20.09.19 12:44:17) 
hoş değil, elbet ortaya çıkar. ya da çanta hakkında devamlı yalan söylemek zorunda kalırsın


  • gazozailacatmauzmani  (20.09.19 13:23:51) 
bence ok. caizdir.
onceki duyurudaki caiz degildi.

/* Eksi Sozluk Fetva Timi */
  • ebabil curnatasi  (20.09.19 13:39:32) 
İlk hediyesi olduğu için ben asla böyle bir şey yapmazdım. Değişim kartı koymuş olması değiştirebilirsin anlamına gelmiyor. Erkek arkadaşınız da biraz bozulur gibi olmuş; 130 lira da çok büyük bir para değil, sırf bu yüzden değişim yapıp sorun yaratabilecek bir duruma kendinizi sokmaya gerek yok. Bana da yıllar içinde erkek arkadaşımın annesinin aldığı çeşit çeşit hediyeler var. İlk hediyelerinden olan şalın birebir aynısı zaten bende vardı, yine de değiştirmedim. Değiştirdiğimi duysa üzüleceğini biliyordum çünkü. Kullandığınızı görünce de ekstra mutlu oluyorlar zaten.

Hem erkek kardeşimin sevgilisinin annem ile ilişkisine bakarak hem de kendı ilişkime bakarak ilk hediye için böyle bir hata yapmayın derim. Bunu sırf erkek arkadaşınızın annesi için değil, kimse için yapmayın.
  • fraise  (20.09.19 13:52:11 ~ 13:53:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.