[]

Türk telekom fiber internet

Yeni taşındığım evde daireye kadar fiber kablo var. İnternet bağlatıcam fakat fiyatlar çok uçuk geldi. Önceden türknette hız testine göre ortalama 40 mbps alıyordum kotasız taahhütsüz 75 tl veriyordum ancak şu an türk telekomdan başka sağlayıcı olmadığından türk telekom bağlatmak zorundayım.
İntenette 50mbps limitsiz fiber internet 130 tl diyor 24 ay da taahhüt var. Bunlar normal mi?



 
Duyurucular ne kadar veriyor, kampanyalar oluyor mu diye merak ettim çünkü eski internetimden neredeyse 2 kat daha pahalı???


  • sanquis  (19.09.19 22:48:17) 
facebook gruplarında ya da sahibinden'de taahhüt öncesi evden taşınacağı için devredenlere bakın. oluyor bu fiyatlara. hatta ben size facebook'ta satan birinin linkini göndereyim.


  • abukkraker  (19.09.19 22:57:00) 
114 + 6 TL modem kirası 35mbit 15 gün önce kurulum sağlandı. Modem leş maalesef, mdiğer odalarda bazen çok çekiyor


  • burya  (19.09.19 23:00:47) 
o fiyat çok, tt altyapisiyla hizmet veren bir cok firma var onlara bakin, netspeed millenium oris turknet ....


  • egokalp  (19.09.19 23:17:34) 
@egokalp
Altyapı yeni bağlandığı için maalesef diğer iss’ler ile anlaşma yapılmamış. Bu fiyatları ve taahhütü görünce hepsini tek tek aramayı düşünüyorum

  • sanquis  (19.09.19 23:33:59) 
fiyat normal

benim 2 yıllık taahhütüm bitiyor 96 tl veriyordum 50mbit ttnet fiber, şimdi 2 yıl daha girdim 124tl
  • awareim  (20.09.19 10:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.