[]

sevilmeme- reddedilme korkusu/ yalnızlık

sevilmeme korkusunu nasıl astiniz, asabildiniz mi? insanlardan tarafından herhangi bir konuda, çok basit bir şey bile olabilir, reddedilme korkusunu nasıl astiniz?

bugünlerde yaşamakta zorlanıyorum. kendimi öldürebilsem öldürürdüm.

insanlarla doğru iletişim kuramıyorum, iliskilerimi sürdüremiyorum. yanlış bir seyler var bende, artık böyle düşünüyorum. çok yalnızım ve bu patolojik bir hale büründü. bunun ilerlemesinden, büyümesinden, derinleşmesinden korkuyorum.


çocukluğunda ailesi- annesi ve/veya babası tarafından sevilmeyenler, ilgi görmeyenler anlayacaktır.

 
Yaptığın ne olursa doğru olduğunu sen düşünüyorsan kimseden sevgi beklemene gerek yok. Kendine daima güven. Ne oluyorsa olsun.
İletişim sorununu bende çok yaşıyorum tahmin edemezsin o kadar söylüyorum. Ama bakıyorum bazen çok güzel anlaştığım yeni insanlar da oluyor demek ki diyorum. İletişim sorunu yok frekansların uyup uymaması var. Bunu bi düşün illaki iletişiminin iyi olduğu kimseler vardır onları düşün onlarla neden iyi bunu düşün.

Bir de yani bu dünyaya bir sen fazla değilsin ki metrobüse bindim de şimdi az önceki bir duyurudan sağolsun dostların tavsiyesiyle lan onu diycem insanlar o kadar birbirini eziyor. Hepsi fazla aslında bir sen değil.
Saygılar.
  • benbirbenibulup  (19.09.19 19:53:44) 
Şu kafayla hepsini okuyamadım ama sevilmeme nedir ya sen nesin sen bir bireysin boşver herşeye kendine sahip çık


  • benbirbenibulup  (01.11.19 21:08:57) 
her insanda reddedilme, sevilmeme korkusu var. bunu ne kadar hayatının merkezine alıyorsun o önemli.


  • xvyz  (01.11.19 21:35:23) 
aslında biraz düşünülse korktuğun şey o kadar korkulacak bir şey değil. mutlak sevilmemek diye bir şey mümkün olmadığına göre yani melekler şeytanlar dünyasında yaşamadığımıza göre mutlak sevgi diye de bir şey yok. sevgi kırıntıları var sadece sıkıca tutunduğumuz. burayı uzatmayayım.
yani diyorum ki en kötüsünü düşün. hiç kimse seni sevmiyor. canları cehenneme god dem it. bu duygu senin şu an baş edebileceğin bir şey. çocukken değildi. bu farkı çok iyi düşün. yani şu an senin için tehlikeli değil bu ama savunmasızken sevilmek çok gerekliydi. bu çelişkiyi aşarsan sevilmeme duygusunu aşarsın

  • jeharfi  (01.11.19 22:26:26) 
abi valla ben çok fakirim, insan ilişkisi geliştirememekten de yalnızca "ya iş hayatında tutunamaz ve iyi para kazanamazsam?" diye korkuyorum. kişisel olarak alıştım. sonuçta baktığın zaman hiçbir insan süper değil. etrafında insanlar olan, sevilen kimse şahane olduğu için sevilmiyor. hepimiz birbirimize muhtacız. çeşitli çevrelere giriyoruz, zamanla şekilleniyoruz. üzerinde fazla durmaya gerek görmüyorum. hatta eminim seni de sevenler olmuştur, senin etrafında da insanlar vardır... sen diğer insanlardan çok daha hassas olduğun için böyle geliyor. yanlış olan sen değilsin, olsa olsa düşünce yapın olur. kendine yüklenme bu kadar.

sevilmemek bence korkulacak bir şey değil. sevilsek elbette ki daha mutlu oluruz ama insanların özellikle sevmediği, istemediği şerefsiz biri olmadıktan sonra bence sorun yok. tam olarak ne istiyorsun bilmiyorum ama eksikliğini hissettiğin şeylerin %99'u için "sevilmek" gerekmiyordur muhtemelen.
  • der meister  (01.11.19 22:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.