[]

n11 üzerinden dolandırıcılığa uğramak

başıma şu konudaki olay geldi. eksisozluk.com

olayın özeti şu : ürün aldım, 3 gün içinde kullanmadan iade ettim. satıcı ürünü iade almıyor. ürünün tekrar satılabilirliği bozulmuş diyor fakat ürünü daha kargodan teslim almadı. daha beteri n11 satıcıyla halleşin ben karışmam diyor . satıcı kötü niyetli. bana git mahkemeye ver diye mesaj attı. bu konuda ne yapabilirim ? hakem heyeti tarafından haklı bulunur muyum ? rica etsem başlığıma destek olur musunuz ?

ürün yazmama kızan arkadaşlar için ekleyeyim araba için arıza tespit cihazı aldım. ayrıca ; iç çamaşırı,yiyecek-içecek , bozulan kokan ürünler , size özel siparişle yapılan ürünler hariç aldığınız herşeyi iade edebilirsiniz kanun gayet açık. buna telefon da dahil.

 
Bi satıcı iademi almamıştı. Kargo geri döndü. Kargocu dönüş parasını da istedi. N11 başlığında n11e küfrettim 10 dk sonra arayıp parayı yatırdılar xd


  • glamdr1ng  (19.09.19 17:41:01) 
n11 başlığı +1


  • kablelvuku  (19.09.19 17:46:19) 
yok arkadaşlar ne sır gibi saklaması . araç için arıza tespit cihazı aldım .


  • 50promil  (19.09.19 18:13:46) 
yazdık işte güzel kardeşim neden atarlanıyorsun . allah allah .


  • 50promil  (19.09.19 18:37:20) 
Kanun açık. İade almalı.


  • westblack  (19.09.19 18:53:32) 
Sanırım siz iade edene kadar süre doldu ve sistem otomatik onayladı alışverişi, yoksa iadeyi iptal edemezdi satıcı.

Böyleyse tek çare tüketici hakem heyeti, tutar yüksekse mahkeme.
  • John Bloor  (20.09.19 10:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.