[]

bu kahve festivalleri nasıl geçiyor?

kendimi bir kahve ilgilisi olarak tanımlarım, ülkedeki üst seviye butik kavurucuların çıkan bütün hasatlarını takip ederim; kendim öğütür kendim demlerim. global piyasaları trendleri de takip ederim, coğrafyalara da hakim olmaya çalışıyorum.

ama bu kahve festivalleri keriz silkeleme organizasyonları gibi geliyor bana. 5 saatlik seans için 80 tl istemişler mesela, ben o paraya yarım kilo kahve alırım diyorum.

önyargı mı benimki, bu festivallere katılmış kahveseverler var mı? tadım harici bir faydası oluyor mu? verimli geçer mi mesela o 5 saat. işi bilen insanlardan bişeyler öğrenebilir miyiz?

teşekkürler...

 
Hocam eğer kahve ile aşırı haşır neşirsen biraz hafif gelir bu festival muhabbeti sana. Ben kendi adıma İstanbul'da lezzetli çekim kahve alabileceğim bir yer var mı diye gittim. Genelde de arkadaşlar gitmek istedikleri için onlara dahil olarak gittim. Yoksa dediğin gibi, silkeleme.


  • lcha  (19.09.19 16:55:56) 
saçmalığın önde gideni. fiyat / performansı geçtim izdihamla içeri girilecek kadar kalabalık oluyor. bi kez kapısından döndüm artık hiç umursamıyorum. saçmalık. zaten bu kadar ilgiliyseniz size katacak bir şeyi olacağını sanmam. deneyip görün derdim ama gerçekten anlamsız bir kalabalık.


  • amelie poulain  (19.09.19 17:05:14 ~ 17:05:37) 
ankaradafki coffe feste katılmak için can atıyordum. fiyat fayda analizi yaptım. evde içtiğim basit kahvemi tercih ettim gitmektense.


  • kablelvuku  (19.09.19 17:13:22) 
O kalabalıkta kahveseven "festival var dediler, geldik" diyene karışıyor gibi gelmişti bana. Ben hiç kahveden anlamayan biri olarak gittim, bende bıraktığı tek izlenim kalabalık olduğu. Standlara yaklaşmak bile o kalabalıkta insanı bezdiriyor. Orada onlarca kişi tadımlık kahve beklerken ne kadar kahve hakkında bilgi alınabilir bilemedim. O paraya iki farklı kahveci bulup kahvesini denemeyi tercih ederim sanki.


  • wish i could find a way to disappear  (20.09.19 01:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.