[]

hastalık hastalığı, yeniden

merhaba...
daha önce girdiğim duyurulara bakarsanız hep medikal, hep benzer. oramda bilmemne var nedir burama şöyle oldu neden tarzı sorular. ben artık sıkıldım bu durumdan. şimdi de beyin tümörü üzerinde duruyorum, kulağım tıkalıydı 2 gün önce de ondan. şimdi de böyle otururken sanki kafam gidip geliyormuş gibi hissediyorum, bilmem belki de okuduğum belirtilere göre şeyler uydururyorum. ne yapmak beni paklar a dostlar?

ek : 19 yaşındayım, öğrenciyim, şehir dışında tek başıma yaşıyorum, kışın uzun süren bir ilişkim bitti.

 
ful çek ap paklar seni ancak.
biraz radyasyonla kendine gelirsin.

  • kediebesi  (13.04.10 19:08:19) 
en fazla ölürüm de geç.


  • layer26  (13.04.10 19:10:11) 
psikolog diyorum ben. terapiyle düzelmesi mümkün.

veya durumunuz, yaşınız vs. elveriyorsa birkaç arkadaşınızla birlikte öğrenci evine çıkın. düzeleceğinizin garantisini veriyorum.
  • resistance is futile  (13.04.10 19:10:25 ~ 19:10:37) 
ilginiz için teşekkür ederim. yalnız yaşıyorum, evet tespitiniz doğru arkadaş ortamındayken bu sıkıntıları farketmiyorum.


  • ahmetb  (13.04.10 19:15:27) 
korkunun ecele faydası yok mottosu da iyidir :)


  • kediebesi  (13.04.10 19:51:43) 
panik atak gibi bişey olabilir mi?


  • clementine  (13.04.10 20:10:51) 
bir ara bundan da şüphelendim, kalp krizine takmıştım o aralar. ama şimdiki favorim damak ya da beyin kanseri. damak kanserinden şüphelenme sebebim damağımın ortasında ufacık tahrişimsi şeyler var ve yutkunurken birazcık acıyor damağım bazen. beyin tümörü sebebim iste belirttiğim gibi cumartesi-pazar kulağım tıkalıydı o. mantıklı mı sizce?


  • ahmetb  (13.04.10 20:22:21) 
arkadaşlarla olmanız da çok iyi tabii ki ama benim öğrenci evi derken kastım başkaydı. öğrenci evinin tadını almış kişilerin değişimi inanılmazdır. her yemekten önce-sonra tabağını bardağını yıkayan adamın 1 ay sonra yağlı tavayı suya tutup yemek yapması mı, her hafta temizlik yapan kişinin tozları koltukların altına iteklemeye başlaması mı, böyle devam eder. öğrenci evi insanın hayatını temelden değiştiren, bilhassa vurdumduymazlık katsayısını tavan yaptıran bir deneyim.

ha herkese uygun değil tabi ki. ama madem öğrencisiniz, yaşınız da uygun, eğer bu hastalık hastalığı canınıza tak ettiyse ciddi olarak öğrenci evi önerisini düşünebilirsiniz.
  • resistance is futile  (13.04.10 20:24:09) 
beyin tumoru oyle olmaz :) nasil dersen, soylerim de sen simdi onlari da kendinde bulursun ;) nerden biliyosun dersen, bil bakalim nerden hehe... terapi de fayda etmeyebiliyor yalniz :(


  • no avalon  (13.04.10 20:57:59) 
hoouse md yi izlememeni öneririm o zaman kıl tüy den nadir hastalıklar kapılıyor :S


  • 40karakterlinick  (13.04.10 21:06:12) 
en kötü ihtimalle bir gün gerçekten hasta olduğunda geçer. o noktaya gelmemeni öneririm :)


  • kediebesi  (13.04.10 21:22:43) 
bir çok kişinin de önerdiği gibi yalnız kalmamaya çalış. arkadaslarınla dışarı çık, gez, toz. onlarla birlikte zevk aldığın, mutlu olduğun işleri yapmaya çalış. bu illet düşünceler genelde akşamları üşüşür insanın kafasına. o yüzden sen bir an önce ya arkadaslarınla aynı eve çık-yalnız kalmaman açısından- ya da bir psikolog edin kendine.


  • saphire333  (13.04.10 21:36:19) 
damak ve ağız içi kanserine ne diyorsunuz? ağız kuruluğu, damakta tahriş gibi şeyler ve yutkunurken bazen hafif bir acı? bakın gördüğünüz üzere devam ediyorum. teşekkürler öneriler için, daha çok dışarıda vakit geçirmem lazım haklısınız. house md 5. sezonu bitirdim, 6'ya başlamadım. 5 sezonu da en az 2'şer kere izlemişimdir. evet bu da sebep olabilir aslında.


  • ahmetb  (13.04.10 22:04:49) 
başka birşeylerle ilgilendiğinde unutuyorsan zaten hasta değilsindir.bunu düşünmeye çalış hep.


  • aic  (14.04.10 20:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.