[]

Ev kiralamak yerine ev almak daha mi mantikli?

Eve 1500-1700 kira vermek yerine elimdeki ana paranin bir kismini kullanarak 10 sene vade ile kredi cekip ayda 1700 odemeli ev alabiliyorum. Bu parayi kiraya vermek yerine ev almak daha mi mantikli? 10 sene sonra evim olur. Bu konuda cok tecrubesizim, sacmaladiysam sorry




 
Gayet mantıklı. Öyle bi zaman gelecek ki, kredi taksiti kuşa dönecek. Kiralarsa hep artıyo.


  • Delay Fuze  (18.09.19 19:40:20) 
yok sacmalamadiniz, ben de anlamam bu islerden ama herkes boyle deyip ev aliyor. tercih meselesi tabii ama populer bir gorus yani. evet.


  • aydonno  (18.09.19 19:48:01) 
10 sene içinde başına sorun çıkarmayacak çok masraf istemeyen bir evse evet bencede mantıklı.


  • Topalordek  (18.09.19 21:00:30) 
kira odedigin fiyata aylik kredisini odeyebilecegin bir ev bulursan kacirma derim. ama bazi yerler var ki aylik 2bin lira kira veriyorsun ama ayni muhitte kredi cekip ev almaya kalksin aylik taksidi yaklasik 6-7 bin lira olabiliyor. boyle dusununce mantikli olmuyor mesela.


  • in vino veritas  (18.09.19 21:23:32) 
peşinat olarak vereceğin miktarı kullanıp daha fazla kazandıracak bir planın/işin yoksa ev almak her zaman daha mantıklıdır.


  • mistikla  (18.09.19 22:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.