[]

bisiklet tavsiye

Bisiklet alasım var biraz bakındım da bayaa çeşit var kafam karıştı. Bulunduğum yerde hava çok sıcak, hep sıcak seçeceğim bisiklet türünü etkiler sanırım bu. Bir de yollar falan hep düzgün, şu ince tekerlek olanlardan alsam daha hızlı falan sürebilirim heralde. Bir de aklıma takılan, sıcaktan dolayı lastik ikide bir inerse, elimizde pompayla mı geziyoruz, nasıl halloluyor o kısım.

Teşekkür ettim.


 
sıcak kaynaklı bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. ben bu yaz Anamur'da bisiklet sürdüm, sıcak kaynaklı bir sorun olmadı.

ince teker asfalt yolda hız için, dağ bisikleti toprak yol/yol dışı kullanım için, şehir bisikleti bu ikisinin ortası, katlanır da kolay taşımak için.

ne lazımsa seç.
  • babilbaligi  (18.09.19 13:03:08) 
yollar düzgün ve hava sıcaksa ince teker ve olabildiğince hafif olmalı. ek olarak kucuk bısıklet pompası alabilirsiniz veya benzinliklerde de şişirebilirsiniz tekelerleri.


  • kitik  (18.09.19 13:16:43) 
şehir bisikleti hatta fitness olanları ideal. yol bisikleti de olur ama hem pahalıdır hem de alışkın olmayan bünyede ilk zamanlar sıkıntı çıkarabilir.


  • lazpalle  (18.09.19 13:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.