[]

mekanda tekila shot siparisi?

tek tek mi yapilir, yoksa 3/5 tane mi? nedir bunun raconu?
her seferinde garsonu cagirip 1 shot istemek tuhaf geldide, bi fikir rica edeyim..
raki bira insani olarak cok cahilim bu konuda


 
tek tek de isteyebilirsiniz. 2'şer veya 3'er shot getirir misiniz de diyebilirsiniz. Bir raconu yok. Ayrıca madem shot atacaksınız jager shot atın.


  • kitik  (17.09.19 18:20:23) 
eğer shot seri gidecekse birden fazla isteyebilirsiniz.

bir çok mekanda 6'lı shot set olarak satılır. Ama gece boyu oturup 2 tane shot arada atacaksanız tek tek istemek normal sıkıntı yok.
  • unique hint kumasi  (17.09.19 18:20:56) 
Farketmez. Genelde 3lu veya 5li olur.
Biranin yaninda tekli de isteyebilirsiniz. Once shot sonra bira iyi gidiyor.

  • nax  (17.09.19 18:47:51) 
shot soyleme

tekila on the rocks olarak soyle, buzlu yudum yudum icersin. sade istemiyorsan kokteyl olarak da tekila sunrise icebilirsin (tekila, portakal suyu, grenadine)
  • exlibris  (17.09.19 18:49:42) 
birçok yerde 6'lı shot kampanyası olur. tek tekila ile yetinmeyeceksen ve en az iki kişiyseniz en mantıklısı set'tir.


  • gregory  (18.09.19 00:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.