[]

Gelin bu göbeği eritelim duyuru ahalisi

Bütün herşey göbekte toplanmış
Zayıflasam da gitmiyor
Her yere bisikletle gidiyorum birşey değişmiyor

Siz anlatım ben uygulayayım

Teşekkürler

 
Karbonhidrat alımını azaltmak
Hiit yapmak
IF yapmak

hep bunlar önerildi. ben en güzel if+yürüyüş ile erittim. 75 ten 67'ye düşmüştüm. ama tabii beni dinlemeyin ben baya kafama göre takılıyorum ya.
  • kablelvuku  (17.09.19 09:26:43) 
@kablevuku hiit ve if i biraz daha açıklar mısın
kilo yok aslında zayıflamaktan daha öte göbek gitsin
aynen skinny fat durumu
  • seyyar satıcı  (17.09.19 09:32:50) 
göbekte yağ toplanması insülin direncine ve yanı sıra eğer kadınsanız polikistik over sendromuna işaret ediyor olabilir. doktor değilim tabi, ama zaten ara ara kan tahlili yaptırmak gerekiyor özellikle de kilo verme sürecindeyseniz, o yüzden bir tahlil ve doktor ziyareti iyi olabilir.


  • pasp  (17.09.19 09:33:56) 
çok hebele gübele anlatıcam. if özünde oruç. örneğin ben 16-8 uyguluyordum. 16 saat aç 8 saat tok. akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyip, ertesi gün öğlen yemeğine kadar aç kalıyordum. tabii tok olduğum sürede her şeyi yesem de oturup ekmek arası pirinç yemiyordum. zaten bünye bir yerden sonra yemek aramamaya başlıyor. sabahları bastıran açlığı kahve ile geçiştiriyordum.

hiit ise hızlı bir yağ yakma tekniği. yeni spor yapanlara zor gelebilir. zira kendini halıya yapışık bulabilirsin. o yüzden başlarda 4 dakikalık tabata ile ısınıp sonra 7 dakikalığa çıkabilirsin.
  • kablelvuku  (17.09.19 09:36:45) 
çok teşekkürler
hiit vs hareketlerle spora gitmeden de gelişim gösterebilir miyim en nihayetinde spor salonuan da gitmem gerekir mi

  • seyyar satıcı  (17.09.19 10:11:32) 
günlük yaktığın enerjiinin yüzde80'ini yüzde 60 yağdan yüzde 35 proteinden yüzde 5 şekerden alacağın diyetler yapacaksın. günlük aldığın protein miktarı hedef kilonun gram değerinin min.1,5 katı olacak. koşmayacaksın, anaerobik solunuma geçmeden tabata vari egzersizler yapacaksın


  • sameidiot solo  (17.09.19 12:55:04) 
@sameidiot koşmanın ne zararı var bilmediğim için soruyorum


  • seyyar satıcı  (17.09.19 13:44:28) 
kalbi yoruyor hocam


  • sameidiot solo  (18.09.19 21:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.