[]

türkçe rap'e yeni başlayan biri olarak kimleri dinlemeliyim?

adamlar sanat yapıyorlarmış da haberimiz yokmuş çok ayıp bana. ben fero gibilerden bahsetmiyorum tabii ki. sevenlerine saygım sonsuz ama şanışer, sokrat, hidra falan baya iyiymiş. siz kimleri dinliyorsunuz?




 
Türkçe rap dinleyen biri değilim ama bana birisi illa bir rapçi öner dese Fuat Ergin derim(Her zaman üstlerde yer alan bir rapçidir) Yani tamam özellikle ''Susamam'' şarkısı ile herkes çoştu ama birçok rapçinin sözleri çöptü şarkıda. Gereksiz, kafiyesiz sözcükleri sıralamış çoğu. Daha iyi yazılabilirdi şarkı sözleri.


  • bitchesaintshit  (16.09.19 22:16:55) 
saian, farazi v kayra falan daha farklı tarzda yapıyorlar onlara bakabilirsin. sesini en çok beğendiklerim ceza, hidra ve hayki. defkhanın flowu çok çok iyi ona da bak. ben bakmadım :D da poet, farazi bu adamlar beati yapınca şarkının her türlü gideri oluyor. ona da bakabilirsin


  • glamdr1ng  (16.09.19 22:32:35) 
rapçi değilim ama şu isimleri biliyorum güzel şarkılarıyla; ceg, tahribad-ı isyan, grogi, anıl piyancı, allame, tepki


  • Bruce  (16.09.19 22:41:52) 
Abluka alarm, farazi Kayra


  • olaylar olaylar  (16.09.19 22:45:56) 
(bkz: mt)
eksisozluk.com

amerikan özentisi şarkılarına zenci özentisi klipler çeken dızoları dinleme.

(amewrika: www.youtube.com
  • sinek kral  (16.09.19 23:53:36 ~ 17.09.19 01:08:13) 
Şuraya ilişebilşr miyim teşekkürler


  • eylul  (17.09.19 09:50:59) 
dis atmak ne demekmis diye gugullarken norm ender diye bir rapci gormustum. izmirli eleman, sempatik geldi.


  • jimicik  (17.09.19 11:04:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.