[]

İnternet paketi önerisi olan?

Şu an Türk Telekom kullanıyoruz, 24 mb tarife vardı ve taahhüt bitti 150 lira çekmişler karttan.

Yenilemek için aradığımda eski fiyattan veririz ama 200 GB kota var dediler. Kota bitince ne oluyor dedim, internet duruyormuş. Nasıl yani hız falan düşmüyor mu diye sorunca da maalesef direkt kesiliyormuş.

Bu olay yeni mi çıktı?

Sizin tarifeler neler, kaç tl ödüyorsunuz?

Not: İstanbulspor

 
çevrende iyiyse türknete geç ya da kablonetspor


  • glamdr1ng  (16.09.19 22:28:52) 
Doğrudan kablonetin internet paketlerine bakmanızı öneririm.


  • murtiii  (17.09.19 00:23:41) 
türk telekom idi. 16mbps, kotasız/sınırsız, ayda 75.

aynı sizde olduğu gibi taahhüt bitti diye "normal fiyatı 275 lira ama size iki yıl taahhüt karşılığında aylık 85'ten veririz" ayağı yaptılar. aslında mevcut paketten memnunum ama 10-11 ay sonra taşınacağım, nakil yapma şansım da olmayacak. bu durumda 10 ay sonunda yanılmıyorsam bana yaklaşık 2 bin liralık cayma bedeli çıkıyor. haliyle reddetmek zorunda kaldım.

türknet'e başvurdum şimdi onun bağlanmasını bekliyorum. 35mbps, kotasız/sınırsız, taahhütsüz, 75 lira yine... altyapı destekliyorsa eğer aylık 10 lira fazla ödeyip 100mbps'ye kadar alabiliyormuşsun.

çok övdüler, bakalım. gerçi ben taahhüt istemediğim için türknet'ten başka şansım yoktu, beğenmesem bile seçmek zorundaydım.
  • der meister  (17.09.19 00:29:27) 
direk şu iyi demek zor. binadan binaya altyapı kalitesi değişiyor. binada süperonline yada vodafone kullanan varsa hız testi yaptırın muhtemelen sizde aynı hızı alabilirsiniz.

vodafone superonline altyapısı kullanıyor. fiyatları da süperonlineye göre ucuz. düşünebilirsiniz. ben 100mbit sınırsız 75 lira veriyorum. şu an bu fiyatlar yok tabi geçen sene almıştım.

halihazırda türk telekom altyapınız varmış hızdan falan memnunsanız netspeed netgalaxy oris turknet gibi turktelekomdan altyapı kiralayan şirketlere başvurabilirsiniz. aynı kaliteyi alırsınız. hem küçük firmalarda sıkıntı olan kurulum derdi sizin mevcut daireye gelen altyapınız oldugu için sizde problem çıkarmaz
  • egokalp  (17.09.19 01:42:38) 
Turknet 75 lira. Taahhüt yok. Limit yok. 35mbit. 100mbit 85 lira. Çok memnunum. Tt altyapısı kullanıyor zaten


  • westblack  (17.09.19 07:43:27) 
Türknet +1 22 Aydır kullanıyorum sıkıntısız.


  • kitik  (17.09.19 14:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.