[]

Kusurlu malın başka mallara verdiği zararın tazmini mümkün mü?

Merhabalar,

Eşim bir kaç gün önce bir butikten bir ceket alıyor, ceket dediğim siyah ince yağmurluk tarzı bir şey, bu ceketi giyip dışarı çıkıyor bi ara üzerindeki beyaz bulizde siyah lekeler görüyor ne olduğuna anlam veremiyor ama aynı şekilde krem rengi çantasının da siyaha boyandığını görünce sorunun nedeninin yeni alınan ceket olduğunu anlıyor.

Alınan butiğe mesaj attık durumu ilettik hem kıyafetin hem de çantanın, fotolarını attık, adam tamam getirin değiştirelim diye mesaj atmış ama sorun o ceket değil ceketin fiyatı 30-40 TL ama siyaha boyadığı çantanın fiyatı 500 TL

Bu durumda ne yapmak gerekiyor acaba?

 
soğuk su


  • mistikla  (16.09.19 20:19:08) 
500 liraya tecrübe kazandınız. şahıs işletmesinden aldığın giysinin boyası kanser bile yapar, öyle kalakalırsın.


  • Tochinoshin  (16.09.19 21:16:17) 
Gelen cevaplara bakılırsa anladığım kadarıyla pek bir şey yapabilmek mümkün değil


  • solo  (16.09.19 21:52:45) 
Şahıs şeyini geçtim çoğu büyük marka kotlara chino pantolonlara yazıyor boyayabilir diye. Ne koltuklar telef oldu kim bilir şimdi yazmayı akıl ettiler.


  • kilimanjaro  (16.09.19 22:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.