[]

Bu kristaller bir çeşit mantar mı? :(

Havalandırması pek iyi olmayan bir odada sıvanın altından bunlar belirmiş. Pencere yok.

Ne yapmalı?

i.hizliresim.com

 
akıtan kaçıran bi yerler varsa kontrol edilmeli, eğer bu şekildeyse suyun içindeki kireç olabilir, öte yandan mantar, küf öyle bişey işte.

ikinci ihtimal iyi havalandırıp iyi ısıtmak. ama en önemlisi dış etmenlerden mi geliyor havasızlıktan mı oluyor onu bulmak.
  • hem şişko hem deli  (16.09.19 18:30:35 ~ 18:32:24) 
Nem yüzünden ama mantar bakteri vs ye karşı çamaşır sulu bir bez ile silebilirsiniz.


  • kisa  (16.09.19 18:33:36) 
duvarın diğer tarafında banyo, tuvalet ya d amutfak gibi su tesisatı olan bir yer mi var? duvarın içinden geçen, sızıntı yapan bir boru da olabilir. duvar bir şekilde su almış ve nemi dışarıya kusmuş gibi görünüyor.


  • sinek kral  (16.09.19 18:33:48) 
Şimdi buraya bir nem alma cihazı da mı almalı dersiniz?


  • chihirovekohaku  (16.09.19 20:00:18) 
Sinek kral in yazdigi gibi.duvarin ust kismindaysa ust kattan bir sizinti olmustur.daha altlardaysa duvarin icinden gecen tesisattan sizmistir.nem alma cihazinin bu konuda bir faydasi olmaz.o sizintinin kaynagi tamir edilmedikce ayni seyi yapar.


  • duptıs  (16.09.19 20:23:37) 
duvariniz su cekiyor surme izolasyonlar var. nembariyero gibi isonem marka epey de ise yariyor onu surun halledersiniz. yalniz dikkat edin en alt kat falansa baska yerlerde de varsa o binanin demirleri korozyondan bitmis olabilir.


  • turbo sadık  (16.09.19 20:47:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.