[]

öğrenci akbili yenileme sırasında

bir öğrenci akbilim var ama çatladığı için bazen çalışmıyor filan o yüzden yenilemek istiyorum. online yenileme talep edebiliyoruz ve adresimize geliyor bunu gördüm ama başvurduktan sonra yeni kart gelene kadar kullanmaya devam edebilecek miyim? içinde aylık var yenisi gelince onda bunu kullanabilecek miyim yenileyen varsa nasıl işliyor bu süreç?




 
yeni kart basılınca eskisi iptal olur o yüzden posta süresince kullanamazsın. içindeki aylığı ya da krediyi aktarmak için de kadıköy, karaköy gibi merkezlerden birine gitmen gerekecek zaten. en iyisi direkt bu merkezlerden birine giderek başvur, hem yeni kartın anında elinde olur hem de içindekini de aktarmış olursun.


  • hadsafhada  (16.09.19 15:41:42) 
hmm öyle başvuru merkezine gidince anında veriliyor yani öyle mi? öyleyse gidip almam daha mantıklı olur tabii evet.


  • duyuru  (16.09.19 15:51:20) 
evet kart başvuru merkezlerinde anında basıp veriyorlar fakat şu an üniversite kayıtları falan olduğu için tüm merkezlerde acayip sıra var. idare edebiliyorsan biraz bekle, normal zamanlarda boş oluyor çünkü. çok beklemeden rahatça halledersin.


  • hadsafhada  (17.09.19 20:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.