[]

kitap yazmayı bitirdim

bunu yayınevleine atmadan önce yapmam gereken bir şeyler var mı? çalmazlar değil mi?




 
yani çalmak her zaman mümkün olan bir şey ancak herhangi bir sanatsal eser yaratıldığı andan itibaren yaratıcısının eseridir. bilgisayarda falan word dosyasının zamanı kaydedişinden dolayı herhangi bir çalma durumunda daha önce yazdığınızı belirtebilirsiniz. yine de ben kendime mail atardım onu o zamanda bu dosyanın varlığını kanıtlayan. öyle bir şey tavsiye ederim. herhangi bir durumda dava açabilmeniz için.


  • viyana kangurusu  (16.09.19 13:02:14) 
Bir nüshayı kendinize ptt'den iadeli taahhütlü gönderip açmadan kenara koymak gibi basit bir tarih tanımlama önlemi alabilirsiniz.


  • whoosie  (16.09.19 13:52:27 ~ 13:52:33) 
+whoosie en garantili yollardan biridir. Ama tabii içeriğini nasıl ispat edersiniz bilemiyorum.

Dijital kayıtların tümü manipüle edilebilir. Mail tarihleri, word kayıt tarihleri vs.
  • lisw  (16.09.19 14:18:44) 
adiniz ve soyadinizdan olusan bir bilindik mail sağlayıcı (gmail, yahoo, hotmail vb) hesabindan kendinize dosya olarak gonderseniz bir sey olmaz herhalde..


  • tabudeviren  (16.09.19 15:39:10) 
Maille gönderme artı sahiplen.com'u da kullanabilirsiniz makul fiyata dijital zaman damgası yapıyor.


  • nick dedigin  (16.09.19 16:18:08) 
noterde rastgele sayfaları tarih zaman ve sayfa numarasına göre mühürletsen olmuyor mu?


  • dedim dedim de kime dedim  (16.09.19 16:26:08) 
Noterden tescilletebilirsiniz.


  • anten  (17.09.19 11:30:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.