Giriş
(4)

Ruhsat kaç günde çıkar?

zolax
Bugün hemen ögle arasından sonra Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğündeki trafik kısmına verdik belgeleri. Araç İzmir'den 35 plakalı geldiğinden 34 yapmak için plakayı da verdik, plakasız kaldık. Sanırım il dışından olduğı için İzmir'e mail atılcak falan bişeyler dedi. Sonra burda halledicez dediler ama
Bugün hemen ögle arasından sonra Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğündeki trafik kısmına verdik belgeleri. Araç İzmir'den 35 plakalı geldiğinden 34 yapmak için plakayı da verdik, plakasız kaldık. Sanırım il dışından olduğı için İzmir'e mail atılcak falan bişeyler dedi. Sonra burda halledicez dediler ama şu gün gel al demediler. Bu hafta sonuna kadar çıkar mı acaba ruhsat ve plaka? Teşekkürler.
0
zolax
(13.04.10)
normal şartlar altında haftasonuna kadar çıkar bu arada il dışı plaka değiştirme masrafı ne kadar ödediniz?
0
male escort
(13.04.10)
Ekstra masraf olarak ruhsatın 2. parçası da değiştiği için bi 35 lira daha istiyorlar.
Bir de muayene istasyonuna götürüp tespit yaptırmak gerekiyor. Ücret almıyorlar ama kalk-git-uğraş sonuçta. Sadece şase numaralarını karşılaştırıyorlar.
Ek-1 diye bi kağıt dolduruyorsun normalde. Yine şehir dışı olduğu için Ek-9 diye bi kağıt daha doldurtuyorlar. 10 lira da burda gidiyor.
Şehir dışından alınırsa toplamda ekstra olarak ortalama 50-60 lira masraf çıkarıyor.

Bu anlattıklarım motosiklet için geçerli. Ama diğer araçlarla fark olacağını sanmıyorum.
0
🌸zolax
(13.04.10)
Aslına bakarsanız işlemlerin bir kısmını muameleciye hallettiriyorum. Herşey dahil(ruhsat, plaka) 180 lira gitti. Vekalet almadım. İlk belgeleri verirken işyerimden izin alıp trafik şubede biraz bekledim ama 39 lira vekalete vermekten iyidir.
0
🌸zolax
(13.04.10)
Plaka ve ruhsat bugün yani 1 gün sonra çıktı.
0
🌸zolax
(14.04.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.