[]

Duyurunun araba severleri... Size ihtiyacım var.

Yurtdışındayım, araba almayı düşünüyorum. Düşündüğüm araç Dizel 3.0d 2004-2007 X5 6000 bin euro civarına alınabiliyor. Kilometreler 200 bin civarı bildiğim kadarıyla o dönemin benzinli araçlarında kilometrenin sorun olmadığını biliyorum ancak Dizel konusunda hiç bilgim yok...

Pişman eder mi? 2 sene kullanıp satılacak bir araç bu... 2 sene elimde fırsat varken eskiden beri sevdiğim bir aracı kullanmak, istiyorum ama pişman olur muyum? Bilal'e anlatır gibi beni aydınlatırsanız, çok sevinirim.


 
Öncelikle hangi ülkedesiniz yazarsanız daha ayrıntılı cevap alabilirsiniz. 3.0 lar konuşulduğuna göre usa diye tahmin ediyordum ama euro demissiniz.
Avrupada 3.0 dizel alıp ne yapacaksınız yakıt aşırı ucuz değil. Ayrıca o yaşta dizel bir araba kesinlikle sorunlu olacaktır diye düşünüyorum. O paralara çok güzel yeni araçlar alabilirsiniz. Hayalinizdeki aracı alınca çok fark yaratmayacak makul seçeneklere yönelin. Ki çok ahım şahım özellikli bir araba da değil.

  • cizgilerebasancocuk  (15.09.19 03:11:30) 
canını sıkar. bmw x5 e53 kronik diye bi google aratması yap, araçtan vazgeçersin :)


  • false pretension  (15.09.19 03:32:55) 
200.000 km'de dizel araç alırken 5 kez düşünmek lazım, çünkü turbosu elinde kalmak üzere olabilir ve oldukça maliyetlidir. Turbosu yenilenmiş bir dizel bulursan biraz daha gönül rahatlığıyla alabilirsin ama yüksek kilometre araç alacaksan her zaman atmosferik (turbo olmayan, benzinli) bir araç tercih etmek daha risksizdir.


  • faati  (15.09.19 03:42:22) 
2 senede boyle bir araca 6000 euro daha harcarsin. saatli bomba, ne cikartacagi belli olmaz.


  • cooperr  (15.09.19 06:26:55) 
bilgiler doğrultusunda, araçtan uzaklaşıyorum belki burdan iyi yorumlar çıkar diye düşündüm ama malesef...

ülke bulgaristan, yılın büyük kısmı türkiye'de olacak araç bu yüzden, benzin birazcık tedirgin eddiyor beni yakıt tüketimi açısından dizele göre. dizel bu yüzden tercih sebebi.
  • sodakapagi  (15.09.19 10:45:35) 
Dizel tercih sebebi demissiniz ama 3.0 dizelin ortalama tüketimi oldukça yüksektir. Daha yeni araçlara yönelin bence.


  • cizgilerebasancocuk  (15.09.19 12:51:51) 
yanıt veremedim size ama dizel burada çok fazla...@cizgilerebasancocuk ya da lpgli seçenekler var ki onlar da kısıtlı..


  • sodakapagi  (16.09.19 17:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.