[]

siyah eldivenin olayı ne?

bugün bir hamburgerciden yemek söyledim. sipariş esnasında "siyah eldiven ister misiniz?" diye bir şey sordu. bilmediğim için hayır dedim.

ne demek ki bu? siyah eldiveni ben mi takacağım onlar mı takıyor? ne olayı var da böyle seçeneği falan sunuluyor?


 
sen takıyon ellerin yağa, sosa bulanmasın diye. parmağını ortasından geçirip donut gibi yiyon.


  • nahtoderfahrung  (14.09.19 23:49:47 ~ 23:50:03) 
güya ellerin kirlenmesin diye. yeni nesil hipster trendi işte, bir olayı yok. instagram'da falan şekil duruyor.


  • sir gawain  (15.09.19 00:14:17) 
Benim gibi ilk insan olarak yemek yiyenler için güzel bence.


  • anarsika  (15.09.19 00:23:03) 
Çok gülüyorum o hadiseye ben :D
Az bulunur avamlikta.

  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (15.09.19 00:28:32) 
bizde de siparişte aynı şey oldu, kardeşim illa alalım dedi. iyi dedim al.

biz laboratuvarda falan kullanıyorduk onu, yanlış hatırlamıyorsam alerjik bünyeler bunu ya da mavi nitril olan eldiveni kullanıyorlar. -bu siyah olan da nitril diye biliyorum ama rengi niye siyah onu bilmiyorum. ultra çirkin duruyor bence yemek yerken falan. ne alaka yani?-
  • pasp  (15.09.19 01:31:20) 
siyah cunku beyaz olsaydi yagi ketcabi mayonezi uzerine bulasacak ve siz de ceset parcalayip yiyiorsunuz hissine kapilacaktiniz.

o nedenle rengi siyah
  • seljax  (15.09.19 07:18:08) 
kutusunda kocaman "steril değildir" yazan eldivenle burgeri yemek için kullanılıyor.


  • gregory  (15.09.19 10:07:08) 
Kutusunu sağını solunu bilmem ama en güzel yanı eldivenin o berbat kokusu olmuyor onlarda. Ve harbiden 10 tane ıslak mendil istemek zorunda kalmıyorsun.


  • bir peynir kutusu kibrit  (15.09.19 10:41:52) 
Niye kötülenmiş ki? Süper pratik bir şey. İşin bitince eldiveni çıkarıp atıyorsun sanki 1 dakika önce yağlar her yerinden akmıyormuş gibi oluyor.

Sterildir yazanlar zaten tıbbi amaçla kullanılan cerrahi eldivenler. Sterilizasyon sağlamak gibi bir amaç yok burda.
  • synesthesia  (15.09.19 13:08:41 ~ 13:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.