[]

LG tv logoda kalıyor.

model 42lb652. bir ay civarı kapalı kaldıktan sonra açılışta bir iki kere saçmaladı. şimdiyse saatlerce logoda takılı kalıyor ve açılmıyor. anakart arızası demişler. servisle görüşmeden önce buraya bir sorayım dedim. başına gelen oldu mu? nasıl halloldu?




 
servis eğer yeni bir tv parası kadar ücret isterse şunu deneyebilirsiniz. anakartı sökerek fırında ısıtmak.

www.youtube.com
  • mr.goodcat  (14.09.19 21:33:17) 
evet gördüm onu da. hatta az önce gemileri yakıp tv'nin arkasını sökmeye girmiştim ama başarılı olamayıp bıraktım.


  • sanat guresi  (14.09.19 21:51:03) 
LG sitesinden TV e ait yazılımı indirip fat32 olarak biçimlendirilmiş bir usb'e atıp,TV kapalı iken USB porta takın. Ardından TV açıp bekleyin 30 sn gibi bir süre içerisinde yazılımı güncellenecek,ve TV açılacaktır.probleminiz yazılımsal gibi gözüküyor.


  • 16f628a  (14.09.19 23:29:56) 
Bu durum LG'lerin her ürününde kronik galiba. Üstteki yazarın dediği USB olayını uygulayın ancak benzer durum (git: eksisozluk.com) geçtiğimiz sene LG telefonda başıma geldi ve sorun anakarttan kaynaklanıyordu. Garantisi devam ediyorsa cihazı açmadan servise yollayın.


  • braveheart xakah  (15.09.19 11:19:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.