[]

Salzburg , brugge ??

Selamlar , noel haftası için 1,5 yaşındaki kızımızla 3-4 günlük bir tatil düşünüyoruz , buralara gidip de memnun olan , yer önerebilecek olan var mı ? Hangisi bizim için uygundur acaba ?




 
Hangisi bizim icin uygundur derken hangi sehre gidelim diyorsaniz; ikisine de gittim. Tabii ki Brugge cok daha guzel.

AMA

Brugge asiri turistik. Noel zamani adim atacak yer olmaz. Bunu goz onunde bulundurun. Yani artik o kadar populer ki her yer turist ve o aradiginiz havayi yakalayamayabilirsiniz.( Bu sizin icin onemli bir faktorse ve illa Belkicaya gitmek istiyorsaniz Ghent i de tercih edebilirsiniz.)

Biraz daha sakin olsun diyorsaniz Salzburg a gidin. Yine turistik olur illa ki ama Bruggeden daha sakin olur. Noel zamani ora da cok guzel olur.
  • AlsterWasser  (14.09.19 12:02:00 ~ 12:13:14) 
Bu şehirlerin ikisinde de 4 gün yapacak bir şey yok. 3-5 saatlik yürüyüşle altı üstüne getirilebilecek kasaba tipi yerler.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.09.19 12:46:37) 
Noel zamani da gittim adim atacak yer oluyor Brügge tarihi kisminda. O cok sorun olmaz bence. Bu yaz kücük yegenimle gittik, anne babasi icin ona uygun yemek bulmak zordu mesela. Belcikalilar her seyi yagin icine atip kizartma hastaliginda olduklarindan... Brügge icinde de cidden kalitesiz ve pahali yemek var. Brüksel ve Ghent cok daha iyi, hem kalacak yer hem de yeme-icme alternatifleri bulmada. 3-4 Brügge icin cok, en fazla 2 güne sehirdeki tüm yapilmasi gereken aktiviteyi yapabilirsiniz.


Noel marketleri icin gidiyorsaniz Salzburg daha guzel. Yeme-icme alternatifleri Avusturya´da daha ust duzeyde. Daglarin arasinda daha hos bir manzara ve hava. Brügge genelde yagisli, nemli ve kar yagmiyor kisin.

Ben Salzburg´a giderdim. Ghent gezilecekler listesine girecekse, o zaman bir daha dusunurdum.
  • buf-e kür  (14.09.19 12:58:06) 
tek brugge veya brugge artı ghent +1
brugge’de hem yazın hem noel zamanı bulundum, noel kesinlikle daha sakin, ruhuna da daha uygun. kışın brugge’de 4 ghent’te 2 gün kaldım asla sıkılmadım.
salzburg da ufak bir şehir, baharda ziyaret etmiştim kışın bilemedim. 4 gece kaldım burada, her gün hiç abartısız en az 1 kere şehri turladım, biraz bunaldım. ama genel havası hoş tabi.
  • ozgur bir kusun hatirati  (14.09.19 16:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.