(2)
yedek telefon nasıl muhafaza edilmeli
Merhaba, telefon iphone 6. Başka bir telefon alınca, bunu, yeni aldığıma bir şey olduğunda yedek olarak kullanırım diye düşünüyorum. uçak modunda bırakıp, 2-3 haftada bir tam şarj yapmayı düşünüyorum. Önerisi olan var mıdır?Sağolun.
Merhaba, telefon iphone 6. Başka bir telefon alınca, bunu, yeni aldığıma bir şey olduğunda yedek olarak kullanırım diye düşünüyorum. uçak modunda bırakıp, 2-3 haftada bir tam şarj yapmayı düşünüyorum. Önerisi olan var mıdır?
Sağolun.
0
yarım şarj ve kapalı konumda tutmak pil için en sağlıklısı diye biliyorum, sıfır alınan telefonlar da %50-60 arası şarj ile geliyor mesela.
neden sürekli çalışır vaziyette dursun ki telefon?
0
laptop bataryaları için de uzun süre kullanılmayacaksa %40 şarj edip buzdolabında kaldırın diye okumuştum yıllar önce. telefonda da benzeri yapılmalı diye düşünüyorum. sürekli şarj yap boşalsın yaparsan o pilin kullanım ömrünü doldurursun.
0
kisa bisey olsun istemistim
(
14.09.19)