[]

sigaranın yerinin dolmaması

sigara içmeyi sevmiyorum. ama hayatımda çıkarınca da boşlukta hissediyorum. içenler bilir. çayın kahvenin yanında içmek, birini bir şeyi beklerken içmek falan. sinirlenince içmek, sevinince içmek.
kitap okuyayım dedim. olmuyor.
ders çalışayım dedim. olmuyor.
dizi izleyeyim dedim. olmuyor.
olmuyor yani kısaca.
işin fiziksel ihtiyacından çok bu yarattığı boşluk zorluyor.
ne yapabilirim bu konuda?

 
Bundan alıyorsun, canın sigara istediğinde ağzına atıyorsun.

www.takitaonline.com
  • Pertev nail  (13.09.19 17:01:18) 
www.youtube.com

Hocam bunu izle.
  • canbonomobenseno  (13.09.19 17:11:20) 
en azından azaltmak için tütüne dönebilirsin.
sarmaya üşenip içmiyor insan ancak çok canı istediğinde sarıp içiyor.
benim tüketimim muazzam düştü.

not: sakın sarma makinesi alma :)
  • teritori  (13.09.19 17:12:21) 
kendine meşgale bul. muhabbet et bir şey yap. ben zart diye bıraktım sigarayı bir ay önce. çayın kahvenin yanında çok aradım başlarda. şimdi sanki sigara içiyormuşum aslında gibi hissediyorum. arama olayı bitti.


  • alperz  (13.09.19 21:28:50) 
Kendine 6ay-1 sene arasi ver, ondan sonra o arayis hissi TAMAMEN ortadan kalkiyor ve aklina gelmiyor. Ciddiyim. Bana inanilmaz geliyordu omrumun sonuna kadar bazi seylerden asla keyif alamayacagim hep arayacagim saniyordum ama bir sure sonra o his tamamen ortadan kalkti.


  • stanley5m  (13.09.19 22:20:56) 
Bol su iç. O nefret koku ve tadı unutmaya çalış.


  • Topalordek  (14.09.19 01:53:06) 
sigara alırım diye dışarı çıkmıyorum iki gündür :(


  • denek hayatım  (14.09.19 17:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.