[]

Mng Kargo 1 gün içinde iade faturası kesti - Trendyol'a iade

İyi geceler herkese, kronolojik olarak yaşananlar şöyle;

11 Eylül: Kargomun şubeye ulaşması, dağıtıma çıkması, tüm gün evde olmama rağmen kuryenin eve gelmemesi, takip numarasından kontrol ettiğimde "Teslim edilemeyen kargo" açıklamasını görmem. Tabii ki bırakılan bi kağıt yok sizi evde bulamadık vs diye.
12 Eylül: 14.55'te iade faturası kesilmesi.

Ben adamlara eve gelmediniz diye kızmaya hazırlanırken şu işe bakın arkadaşlar ya. Yoğunluktan gidemedim bugün sabah almaya gidecektim. Napayım şimdi bilemedim cidden gidip görüşüp öyle mi şikayet edeyim? Şikâyet etsem de bi şey çıkar mı gerçi?

2. Kısım da şu oluyor, Trendyol'dan almıştım ürünü. Para iadesi değil ürünü istiyorum, böyle bir şey mümkün mü? Değilse de para iadesi için bi şey yapmam lazım mı? İletişime geçeyim mi? Trendyol cahiliyim :(

Uykum kaçtı sinirden.

 
Ürünün iadesi için işlemler başlatılmış. Aynı ürünü tekrar sipariş edebilirsiniz ya da fatura bilgilerinden satıcıya ulaşıp ürünü satın alabilirsiniz.


  • Evinizinkedisi  (13.09.19 02:03:08) 
Anladım, teşekkürler :( Para iadesi ne kadar sürede oluyor acaba ortalama, bilginiz var mı?


  • loverdose  (13.09.19 02:11:49) 
1 hafta içinde.


  • brnbrs  (13.09.19 05:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.