[]

wok tava tavsiyesi

sadece normal tavanın kenarları yükseltilmişi olmasın, wok tava gibi wok tava olsun.

tavayı sallayarak içindekileri çevirebileceğim kadar dengeli olsun. ayı gibi ağır olmasın. dandik tenekeden de olmasın tabi.

bu çok şart değil ama mümkünse sapı metal olsun. sapı metal olmayanlar elde sallayarak çevrilmeyecek kadar ağır ve iki sallayışta o sap gevşiyor.

kaplaması da biraz dayanıklı olsun. yani iki kullanımda çizilip kararmasın.

bütçe maksimum 200 lira.

 
www.morhipo.com

buna çok benzeri ama sanırım eski seri olanı var bende. açık gri. işimi çok görüyor memnunum ama istediğiniz gibi mi emin olamadım. elde çevriliyor ama tüy gibi değil.
  • bir ileti paylastim  (12.09.19 17:50:08) 
Ben sunu www.krc.com.tr kullaniyorum, cok guzel


  • somethinginthewayshemoves  (12.09.19 19:55:41) 
www.ikea.com.tr

aradığın şey bu olabilir, ben de bu aralar wok tava bakınıyorum, tefal ile kötü bir maceram var o yüzden ikea ürünleri bu aralar favorilerim arasında.
  • blue rebel motorcycle club  (12.09.19 21:11:02 ~ 21:11:17) 
bütçenizi 12 lira aşıyor ama ben şundan almayı düşünüyorum.
www.hepsiburada.com

bir de şu var:
www.hepsiburada.com

içindekileri sapından tutup değil de, spatulayla çeviririm derseniz gayet iyi bence.
bu markanın saç kavurma tavasını kullanıyorum, memnunum.
  • blatta hiberna  (12.09.19 21:34:29 ~ 21:40:01) 
blatta hiberna'nın ilk linkteki ürününü kullanıyorum, memnunum. eşek ölüsü gibi değil ağırlığı, rahatça içindekileri sallayarak çevirebiliyorum. bundan önceki ikea idi (blue rebel motorcycle club'ın paylaştığı değil), ama o biraz tenekemsiydi ve çizilen cinstendi.


  • brena  (12.09.19 22:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.