[]

Xiaomi telefon

ben android dünyasını bilmiyorum hiç.

iphone fiyatları sapıtmış durumda, 4 sene önceki iphone 7ye 3300tl vermek istemiyorum açıkçası.

bu xiaomi veya samsung tarafında hangi telefonlar almaya değer? alınca en az 2-3 sene kullanabilmeliyim, tıpkı apple'daki gibi.

hangi markanın hangi modelini almalıyım?
çok fotoğraf çekmiyorum, oyun vs. kesinlikle oynamıyorum. instagram, twitter, whatsapp, slack ve mail dışında pek telefon kullanmıyorum aslında.

bu şartlara uygun, en iyi fiyatla alabileceğim en iyi xiaomi (veya samsung. hangisinin kalitesini önerirseniz artık) telefon hangisidir?
aslında dev ekran kullanmak istemiyorum ama galiba küçük ekranlı telefon kalmadı.

 
şu an 2000 lira civarına herhangi bir markanın telefonunu alırsan çok rahat 2 sene kullanabilirsin, marka model kısmı kişisel beğeniye kalmış

dev ekranlı telefon kullanmak istemiyorsan samsung a40 uygun fiyatlı ve kompakt, 1600-1700 civarı, herhangi bir özelliği çok iyi değil ama oyun oynamayıp günlük kullanım için her özelliği yeterli, kamerası işlemcisi ekranı vs en önemli özelliği kompakt olması zaten alanlar bu yüzden tercih ediyor

şurada a40, a50 ve a70 boyut olarak fikir verebilir
www.youtube.com

piyasadaki telefonlar yaygın olarak a50 boyutlarında, çok satan redmi note 7 de öyle
  • freebird5406_2  (12.09.19 10:08:55 ~ 10:24:46) 
www.hepsiburada.com

al bu telefonu mis.
  • vurursagololur  (12.09.19 10:43:51) 
samsungla xiaomi'yi kıyaslamak bile abesle iştigaldir.

büyük ekran istersen redmi note 7
normal ekran istersen mi 8 lite
  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.09.19 10:59:37) 
Neden Samsung'la Xiaomi'yi kıyaslamak abesle iştigal olsun? A serisi doğrudan Redmi telefonlarının rakibi olacak şekilde ve hemen hemen aynı özelliklere sahip. Siz daha büyük/normal ekran diye tavsiye ettiğiniz iki telefonun aynı ekran boyutuna sahip olduğunu bilmiyorsunuz.


  • synthetic a priori  (12.09.19 12:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.