[]

ebay alışveriş

ebay üzerinden bir kitabın elektronik versiyonunu satın almak istiyorum. lakin ödeme aşamasına geldiğimde kredi kartı seçeneği inaktif durumda. aşağıda da olası sebepleri yazmış.

satıcının kredi kartı kabul etmeme olasılığını elersek, bu türkiye'de yerleşik kişiler için standart bir uygulama mı? daha önce ebay kullanmadığımdan bilemiyorum.

Unfortunately, you can't use a credit or debit card to pay for this order. This option might be unavailable if:

-We don't accept credit or debit card purchases on this country's site
-A seller doesn't accept credit or debit cards

 
çözdüm. kayıtlarda olsun diye de buraya bırakıyorum.

vpn ile yeni bir ebay hesabı yarattım. adresi de bu ülke olarak (hangi ülkeden bağlandıysam) gösterdim. adres ve telefon bilgilerini salladım, zira ekitap alacağım için kargo derdim yoktu. kredi kartı giriş alanı aktif hale geldi. kartın TR kartı olduğunu anlamasına rağmen sorun çıkarmadı, kur bilgisini gösterip ödemeyi yapmama müsade etti. vpn bu süreç boyunca hep açıktı.
  • givemesomesubstance  (12.09.19 10:10:30 ~ 10:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.