[]

İlişkilerdeki red-flag'leriniz neler?

"Ya bu belki çözülür, dur bi bakalım" dediğiniz değil de, gördüğünüz anda kaçasınızın geldiği davranışlar neler?

Mesela ben her şeyi bilen ve bildiğinden hiç şüphe duymayan insanlara dayanamıyorum. Baya baya zeki olduğu halde "belki hatalıyımdır, yanlış düşünüyorumdur" payı bırakan insanları ekstradan çok seviyorum.

Herhangi bir hatasında özür dilemek yerine bahane üreten, savunmaya geçen insanlara dayanamıyorum.

Bi de şakalarıma gülmeyenler üzüyor beni ama o konudan tam emin değilim, belki şakalarım hakkaten kötüdür :'(

 
küçük dağları ben yarattım havasında olanlar.


  • candide  (11.09.19 01:05:25) 
bağlaç olan de'nin birleşik yazılmasına bile tahammül edebilirim ama,

meblağ > mevla
asgari > askeri
kontenjan > kontejyan
falan/filan > felan

diyen biriyle çay dahi içmem. nefret ediyorum. hele ki "falan felan feşmekan" diyen insanlarla aynı ortamda bulunmamaya gayret ediyorum.

onun dışında eski sevgilisine sallayanları sevmem. demek ki ilişkisine saygısı yok, boş ilişki yaşıyor, hiç "hayatımızı paylaştık" falan demiyor, sövmekte sakınca görmüyor.

bunun dışında işi yarış haline getirenleri hiç sevmem. atıyorum ben yazmadığım sürece yazmıyorsa falan ı ıh, uğraşamam öyle hesaplarla.
  • der meister  (11.09.19 01:11:00 ~ 01:11:10) 
erkek şöyle olacak böyle olacak diyen, sürekli bir iş karıştırma/entrika peşinde olan ve denetlenmeyi+kısıtlanmayı bekleyen +kıskanılmanın sevgi olduğunu sanan, ayakları üzerinde duramayan kadınlar çok soğutuyor.

kadınlar için de;
twitter.com

+ tespih kullanan kim varsa :D
  • MtKrt  (11.09.19 01:17:58) 
Pucca vb. kitaplar okuyan (ki bu tipler ekseriyetle "kitap okuduğu" için kendini zeki falan sanıyor), burçlara inanan, fal baktıran kadınlarla ilişkiyi falan bırak normal sohbet bile edemiyorum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.09.19 01:19:13) 
Burnu bir karış havada iki muhabbet edince bana yazıyor triplerine giren abaza muamelesi yapan kadınlardan nefret ediyorum. Böyle olunca da selam da vermez oluyor insan bi sure sonra


  • Topalordek  (11.09.19 01:45:42) 
Süreki içip, bununla övünmesi
Eski sevgililerinden bahsedip durması
Bakımsızlık
Kibir

End sub
  • piranase  (11.09.19 02:12:49) 
burç fal olayına ciddi ciddi inanması, eğlence amaçlı anlarım ama iş ciddiyete bindiğinde, önemli kararları buradaki yorumlara göre aldığında düşük profil imajı çizer, zeka seviyesini sorgulatır, kendimle aynı seviyede görmem bu kişiyi. sevgili bile olabilirim ama eğlencesine, kısa süreliğine. beni karşısına alıp konuştuğunda, memeleriyle yapacaklarımı düşünür, başımı emme basma tulumba gibi sallar, evet haklısın canım, merkür retrosu seni bu sıralar zorluyor, aslında çok sakin ve aklı başında kararlar verirsin, hıhım, şu işi seçme bu işi seç, çünkü falcı demişti zaten sana aylar öncesinde, derim.


  • Jesus Christ  (11.09.19 08:58:37 ~ 08:59:16) 
alkolle övünmesi ve modernliğini buna dayandırması
öfke konusu ve erkek olmayı bununla kanıtlamaya çalışması
kadın dediğn şööle olacak, erkek dediğin böyle olacak kafaları..

-de'leri -da'ları birleşik yazabilir "ya da"yı ayırmadan yazabilir, bunlara takılmıyorum
  • füt  (11.09.19 09:11:44) 
Çok gözle görülür şeyler olmuyor bende deal-breaker'lar. Toplantı saatinin gelmesini beklerken boş zamanım var :) Uzun uzun yazıcam ama aslında belki her biri bir kelime ile özetlenebilir. İlişki anlamında şunlardan uzak duruyorum:

- Beni 30 küsur yaşında, tipi kötü olmayan, kariyeri iyi, dolayısıyla tam evlenilecek adam gibi gören, ama aslında bir nedenle çok da heyecanlanmayan kadınları hemen algılayıp ilişki olasılığını kafamdan siliyorum. Bir kadınla onu "en" heyecanlandıran adam olduğumu hissetmezsem ilişki istemiyorum. Hem tutkulu hem de şefkatli sevgi seviyorum. İlk etapta sevgiyi ölçmek kolay olmadığından heyecana bakıyorum. Sonrasında sevginin sıcaklığını da hissetmek gerekiyor tabi. Bu en önemli konu.

- Geçmişinde atlatamadığı çok tutkulu aşkı, unutamadığı sorunlu ilişkisi (uyuşturucu, alkol, dayak yaşatan) problemli aile ve en önemlisi baba ilişkisi olmuş kadınlar istemiyorum, ortamdan uzaklaşıyorum.

- İlgi delisi kadınlardan uzak duruyorum. Bundan kastım, benim ilgimi çok istemesi değil, hatta bundan hoşlanıyorum bile. Kastım her zaman etrafından, sosyal medyadan vs. ilgi talebi içinde olacak olan kadınlar. Arada bir mutlu anını sosyal medyada paylaşıp ailesinden etrafından 70-80 like alan insanları kastetmiyorum. Kastettiğim, profili çoğu zaman açık olan, bir şirkette aşırı sosyal olmayan bir meslek sahibi olmamasına rağmen bin tane takipçisi olan her gün en az 3-5 tane benle ilgilenin lütfen story'si paylaşan tipler.

- Bana karşı hevesi olmadığını, hevesi olsa bile bunu gösterme konusunda benim tavırlarıma göre konumlandırma yaptığını hissettiğim kadınlar. Özellikle daha yeni tanışmışken hissettiği gibi davranmak yerine, bu adam şöyle yaptı o zaman mesaja geç cevap vereyim gibi tavırlar hissettiğim zaman yok oluyorum.

- Genel olarak arkadaşları ailesi çevresi tarafından saygı görmeyen ve aslında kendine saygısı olmayan kadınları çok çekici bulmuyorum. Hayatta mutluluğa dair doğru-yanlış ama maddi olmayan bir formülü olan ve bunu uygulamaya çalışan kadınlara saygı duyuyorum.

- Hayatın müşterek olduğunun, kadınların insan olduğunun farkındayım. Bu nedenle kadınlara yüklenen yüklerin neredeyse %95'ine ben de karşıyım. Fakat kadın, işin sadece bu tarafına odaklanıyorsa, erkeklerin de bazı yüklerle donandığının farkında değilse, özellikle sahiplenilme, kıskanılma, ev işinde ortak olma gibi konuları çok ortaya döküp, takıntılarını belli ediyorsa ilişki olayına girmiyorum. Mesela ev dışı konular, şoförlük, tamirat ve koruma kollama konularında erkeğin üzerindeki yüklerin farkındaysa, kafaya vurmadan beraberce yemek yapıp bulasık yıkayabiliyorsak, öyle oturmak yerine evin genel halinin nasıl güzel olabileceği konusunda kafa yoruyor ve heves gösteriyorsa, ne bileyim eve gelen temizlikçi kadına neyi nasıl temizlemesi gerektiği konusunda benden daha cabbarsa hoşuma gidiyor. Açıkçası güncel tanımı ile feminist olmayan ya da feminizmini
beni görünce camdan atan kadınlar hoşuma gidiyor. O yumuşaklığı ve değişim eğilimini görmezsem iş arkadaşım gibi bakıyorum.

- Karşılıklı kendini yok etmeden ödün vermek güzel bir şey. Karşımda senin için bazı seylerden vazgeçerim diyen kadını olduğu gibi değiştirmeden muhafaza etmek istiyorum. İnatçı ve değişime kapalı kadınsa çok itici geliyor. Hatalarını yüzüne çarpıp kaçıyorum.
  • twelfth  (11.09.19 10:56:26) 
Tipki herkes gibi, temiz olmayan insani görünce kosarak uzaklasiyorum.

Bir arkadasim spor ayakkabisini corapsiz giyerek kronik mantar olan ve buna cözüm bile aramayan bir cocugu hayatindan cikartmisti.
Hala güleriz.
  • chitosan  (11.09.19 12:04:43) 
ilgisizlik, dengesizliğe varan derecede tutarsızlık, yalancılık, egoizm, sens of hümır yokluğu gibi gibi..


  • zgrydn  (11.09.19 12:06:38) 
Flört döneminde kıza erkeklerde itici bulduğu özellikleri sorarım, eğer "cimrilik" ön sıralardaysa kızın yiyici olduğunu anlarım.


  • rldofiui  (11.09.19 13:56:39) 
Belki de karşı taraf gerçekten işin uzmanıdır ve her şeyi biliyordur ve hata yapmıyordur ? Olamaz mı ?


  • Avoiding The Puddle  (11.09.19 19:05:28) 
küfre yatkınlık+şiddete meyil


  • 9kuyruklukedi  (11.09.19 19:09:10) 
red flag'lardan pek hoşlanmam genelde, çünkü yeterince yaşamış olan herkes bilir ki, zamanı geldiğinde hayat bu flag'ları insana beton bir zemin üzerinde diz çöktürerek yedirir. tek dileğim, aynı hatayı ikinci kez yapacak kadar sıkıcı bir hayatım olmasın.


  • night train  (12.09.19 00:15:11) 
bir kesimi aşağı görenlerden hoşlanmıyorum, sinirleniyorum geriliyorum. Hangi kesim kısmında ise belirli bir grup yok ama en zoruma giden kağıt toplayan vb. zor/pis işleri yapan insanları aşağı gören yada ayıranlar.


  • selam  (13.09.19 08:29:46) 
eski sevgiliyle konuşma, instagramdan fotoğraflarını sil, neden x'in fotoğrafını beğendin, o kızla neden konuştun vb.


  • inekadam  (17.09.19 09:14:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.