[]

dışarının sesini kesen kulaklık arıyorum.

arkadaşlar gürültülü bir ortamda çalışıyorum. dışarıyla sesi kesen çok pahalı olmayan kulaklık tavsiye var mı?




 
koruyucu kulaklık olmadığını varsayıp, müzik dinlemek için vs. kullanacağını varsayıyorum. o yüzden noise canceling özellikli bir kulaklık almanız gerekiyor. ben onear tipinde, jbl btnc600 kullanıyorum, gürültü engellemede fena değil, rahatsız etmeyecek seviyeye indiriyor gürültüyü. 400-500 bandında sanırım fiyatları. bu söylediğim kablosuz.

kablolu kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama fiyatları daha uygun bildiğim kadarıyla. hatta kablolu alırsan fiyatları daha uygun olduğu için onear yerine overear modellerden alırsan daha iyi bir yalıtım sağlar.
  • coder6006  (10.09.19 17:47:32) 
Dr.dre ilk nesil kulakliklarina bakin, ikinci eli bulunuyordur herhalde hala. onun disinda, ciddi manada disari sesi kesen kulakliklar iyi kulakliklar ve ucuz degiller.


  • angeklickte  (10.09.19 17:59:55) 
hocam bu işin en iyilerinden biri etymotic research adlı marka. 60-120 usd (amazon'da) arasında değişiyor ürünleri. Çok pahalı olmasın demişsiniz ama eğer ses kesen bir kulaklığa ihtiyacınız varsa tam efektif olmayan ucuz alternatifler yerine bu ve muadili markalara bakın. Kaybedene kadar bu markanın kulak içi modelini kullanıyordum, uçakta bile o yoğun uçak sesini tamamen kesiyordu, inanılmaz bir ses izolasyonu.


  • kojonotsuki  (11.09.19 14:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.