[]

türk telekom borcu ve ekol hukuk bürosu

arkadaşlar bu hukuk bürosundan hergün sms geliyor. 10 küsür yıl önce ttnet hattı kapatmıştık ondan mı borç mu kaldı bilemiyoruz.

banka kanalında tc no ile borç gözükmüyor. hukuk bürosunu arıyorum bana Türk Telekom ile görüşün deniyor. Türk Telekom'u arıyorum, abone olmadığım için müşteri temsilcisi ile görüşemiyorum.

borcumuz gerçekten var mı yok mu öğrenemiyorum. bayiye mi sormalı, ne yapmak lazım ?

 
E devletten denediniz mi ? Tam emin olmamakla birlikte e devletten de abonelik borclari sorgulanbiliyor sanirim.


  • hindistan cevizi  (10.09.19 14:20:17) 
E devlette firmalar kısmından türk telekomu bulup borç sorgulama butonuna tıklayın cikar


  • fatih in fedaisi  (10.09.19 16:07:59) 
İcralık olduysa adınıza açılan davalarda da gözükür e devlette.


  • amugochi  (10.09.19 17:27:00) 
çok sağolun arkadaşlar. e-devlette aşağıdaki linkte borcu buldum. 2009'dan kalma 23 TL. öde deyince türk telekomun özel bir sayfasına yönlendiriyor. ödedim geçtim.

e-devletin aynı sayfasında dsmart'ın bana 7 tl, tt mobil'in ise 0,09 kuruş borcu varmış. ikisine de iade talebinde bulundum.

ev interneti zaten türk net. mobilde de yarın ilk iş vodafone'a geçiyorum. türk telekomla daha işim olmaz.

www.turkiye.gov.tr
  • maden suyu  (10.09.19 17:36:13 ~ 17:48:38) 
yav hic sorma. bana da 2010'dan kalan 25 tl borc varmis. oysaki 40 defa sordum tamam mi borc kaldi mi diye yokbdediler. borcu yoktur diye kagit da almistim zamaninda.
10 yil onceki borc nedir 10 yil ya 10 yil. madem borc vardi zamaninda niye demiyorsunuz. bir de bana fazla para aldik diye geri iade yapmistu ttnet.
sacma sapalak isler.
  • turbo sadık  (10.09.19 17:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.