[]

bebeğe ne hediye alınır

selam ahali,

dayı oluyorum da birkaç haftaya kıyafet dışında bebek için almalık hediye bir şeyler arıyorum. fikirler öneriler var mıdır?


 
Oncelikle hayirli olsun ne mutlu size
Yeni dogan bebise altin nazarlik filan alanlar oluyor. Yakaya takilanlari var bileklik künye olanlari var isim yazili nazar boncuklu filan. Oyle bir sey olabilir belki.

  • hindistan cevizi  (10.09.19 14:15:38) 
altın


  • elorelia  (10.09.19 14:29:47) 
Altın


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (10.09.19 15:05:18) 
Alınmamışsa bebek arabası


  • herifbismisresmen  (10.09.19 18:42:55) 
dayı olduğuna göre adam gibi bir şey alman lazım. anne babayla konuş. atıyorum bebek odasına konacak video kamera, atıyorum biberon ısıtıcı.... bunun gibi bir şey var, hangisini almadılarsa onu sen al.. onların planlayıp da almadığı şeyler vardr, sor .

bu arada dayı olmak süper bir şey
  • co2s2  (10.09.19 18:52:56) 
@co2s2 +1

dayısın o kadar, almadılarsa bebek arabası fikri de güzel. onun haricinde mama sandalyesi (başka bir adı var mı bilmiyorum. işte bebeğin oturtulup mama yedirildiği uzun bacaklı sandalye), beşik, bebek araba koltuğu, en olmadı şöyle büyüğünden ve bol ceplisinden bir bebek çantası. işte beziydi, yedek kıyafetiydi, biberonuydu, örtüsüydü vs konmak için. aile bu çantayı görmezden gelebiliyor kimi zaman, bu çantadan önce başka öncelikleri var haliyle ancak çok iş görüyor.
  • not sure if serious  (10.09.19 19:14:24 ~ 19:15:32) 
arkadaşlar her ne kadar teşekkür etsem de ihtiyaç olan her şey alınmış durumda. o yüzden daha çok bebeğin gelişimini etkileyebilecek oyun olsun başka şey olsun onlar falan daha iyi olur çünkü altını da parası da kıyafeti de halledildi. geri kalan bütün büyük şeyler halledildi falan. şimdi amaç doğum sonrası hemen görmeye gidince bir şey vermelik falan filan. aman dayı olmak güzel şey ama zor iş. ben piyano alayım dedim hahaha. çocuğu 1 aylıkken oturturuz oraya çalsın.


  • viyana kangurusu  (11.09.19 11:35:22) 
Bebekle ilgili her şey alınmış olamaz yani hep bir eksik vardır, o eksik asla bitmez bitemez :)

Ben olsam şöyle bir paket yapardım,

Temizlik pamuğu 5-10 paket,
Organik Şampuan,
Pişik kremi,
Masaj yağı,
Yeni doğan için özel ıslak havlu katkısız olanlardan 10-15 paket,
Alt değiştirme örtüsü, 2-3 paket,
Biberon 1-2 adet(avent, nuk, lansinoh marka önerim),
Emzik 1-2 adet(avent marka)
Müslin örtü 1-2 adet,
Termometre(iyi olanlar pahalı),

Hepsini almaya kalkarsan 400-500 tl falan tutar.
Bunları paket yapabilirsin. Ayrıca anneyi de unutmadığını göstermen için ona da hediyelik bir şeyler alabilirsin. Bu dönemde herkes bebeğe bir şeyler alıyor ama anne de önemli bu aşamada.
  • kraldan cok kralci  (11.09.19 12:06:44 ~ 12:07:37) 
Son zamanlarda popüler olan uyku arkadaşı diye bir şey var onu da düşünebilirsin.
Küçük bir araştırma ile zararsız iplerden örülmüş bir uyku arkadaşı olabilir. İlerleyen zamanlarda buna ihtiyaçları olacaktır.

  • kraldan cok kralci  (11.09.19 12:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.