[]

Platinden kizila

Bu ara kizil saca takildim.
Biraz da saridan cok sikildim.

Kuaforum tutmaz diyor.
Once bi keratin bakimi varmis onu yapmamiz lazim dedi.
Kendisi iyi hos da ekstra paraya bayilir. acaba gereksiz bi bakim mi?
Saclarim platin ama sagliksiz degil, neden tutmasin ki diyorum
Millet evde ne renklere boyuyor..

Bi de kizildan sonra acamayiz bi daha (tekrar sari isticem saniyor) mahvolur diyor. burda hakli sanirim.

Yani platinden kizila boyatmis biri var mi ya da sahit oldunuz mu.
Pisman oldunuz mu.
Ilk boyamada ne renk oldu. kacinci boyada tuttu soyle fiks bordomsu bi kizil.

 
Kizildan platine donmek zor o konuda hakli kuaforunuz direkt degil de once saci kumrala kahveye filan ceviriyolar somra sari sonra platin. Ama platinden kizila gecmek zor degil. Genelde yoğunlaştırıcı kullaniyolar. Ama yine de yikadikca akma oluyor kizil sac renginde genel olarak kullanmasi kolay bir renk degil.


  • hindistan cevizi  (09.09.19 23:18:43) 
Pilatinden ev şartlarında koyu kızıla geçmek bile genelde pembeyle sonuçlanıyor. Ama kuaför bir şekilde halleder heralde. Kızıldan sarıya dönmek için en kolayı boya çıkarıcı kullanmak (kızıl kısım silinir yani , yeni çıkan saçlar açıcıyla açılır, sonra tonlamayla pilatin yapılır) bunlar tabii saçı yıpratır. keratin bakımı saça çok iyi geliyor aşırı pahalıya yapmıyorsa yaptır bence.


  • ashleybon  (09.09.19 23:26:32) 
2019 yılı bitiyor emel müftüoğludan başka hala kızıl saç kullanan kaldı mı ya


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (10.09.19 00:04:32) 
Beyaz/gri begenmiyorum.


  • Flipsflops  (10.09.19 21:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.