[]

Kadın erkek ilişkisi

Tecrübelerinizden yola çıkarak cevap veriniz.

Birbirine zıt özellikleri fazla olan çiftler mi birlikte daha mutlu oluyor yoksa uyum içinde olan çiftler mi?

Eskiden bir şarkı vardı mesela, biri sever klasik müzik öbürü pop rock diye. Zamanla zıt çiftlerin birbirini nötrlemesi mümkün mü? Aynı şeyleri seven çiftler sıkılır mı mesela birbirinden?

Kim daha mutlu?

 
Reklamdı o reklam. Süper bir reklamdı hatta. Biri hamburger seviyordu, diğeri patlıcan yiyordu falan. Süper bir reklamdı ya neydi ki lan o

Biri öbüründen daha iyi demek zor ama zıt çiftlerin birbirini nötrlemesi bence mümkün. Bir taraf evde oturan, diğeri dışarı çıkıp gezmek isteyense mesela, ilk akla gelen düşünce "o iş olmaz hacıosman" oluyor. Aslında bence belli bir süre sonra biri iterek, diğeri çekerek orta noktaya bir araya gelirler.
  • cay koy geliyorum  (09.09.19 16:49:53) 
Bazen zıt kişiler bazen uygun kişiler iyi anlaşıyor.
Belli olmaz yani

  • Trene çelme atan adam  (09.09.19 16:55:07) 
Zıt kisiliklerle de baslasa bi yerden sonra uyumu yakaliyosun yoksa iliski huzurlu bir sekilde devam etmiyor.


  • hindistan cevizi  (09.09.19 17:01:42) 
@çay koy geliyorum, bir banka reklamıydı diye hatırlıyorum. yıllar sonra aynı bankanın önünde buluşuyolardı. reklam da aynı taksiye binip tanışmalarıyla başlıyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam.

edit: www.youtube.com buldum hatta üşenmeyip sdfggh.
  • muslugubozukhayrat  (09.09.19 17:03:50 ~ 17:06:21) 
@cay koy geliyorum Akbank reklamı...

Farklılıklar güzel ama hobiler benzer olmalı diyorum.
  • lcha  (09.09.19 17:07:47) 
Hiçte iyi olmuyor tecrube ettim :) zıt karakter uzak olsun.


  • brnbrs  (09.09.19 17:58:48) 
Benzer olanlar daha mutlu oluyor. Benzer olmadığım ilişkilerim saçma sapandı, tatmin duygusundan uzaktı. Benzer iyidir.


  • hatun  (09.09.19 18:32:33) 
uyum içinde olanlar daha mutlu. zıtlık olayı basit bir çekim, tanışmaya başladıktan sonra 24 saatlik ömrü bile kalmıyor.


  • windows95  (09.09.19 18:55:12) 
Uyumlu olmak tabii ki.


  • ruhen hastayim ben  (09.09.19 20:58:24) 
Ben sana soyle soyleyeyim, zevkler hicbir etken degil. Ister ortak olsun ister zit. Bu iliskiyi kayda deger etkileyen degisken degil.

Ayni zevklere sahip olanlar daha iyi cift olabilir kanisi var dogal olarak. Bunun aksi orneklerle de sikca karsilasinca bu sefer "aslinda zit zevklere sahip olanlar birbirini daha iyi tamamliyor ya" mantigi yurutumeye basliyorlar. Halbuki bir korelasyon yok ortada, tamamen random orneklerle karsilasip cikarim yapiyor, bir yargiya varmaya calisiyorlar insanlar.
  • stavro  (09.09.19 21:29:45 ~ 21:32:39) 
İyi sevişenler daha mutlu, eğer ilişkide seks iyiyse diğer her şey gözardı edilebiliyor belli bir yere kadar.

Tabi bazen ne kadar iyi sevişseniz de istemeyerek de olsa uzakk kalmak zorunda olabiliyorsunuz.
  • John Bloor  (10.09.19 09:30:15) 
uyumlu çiftler daha mutlu oluyor.


  • dafuq  (10.09.19 09:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.