[]

Kafede gelen kahve

Sevgili adayımla bir kafeye gittik. Erkek bir garson geldi genç. Ben de kızın eline koluna bakıyordum dokundum, tuttum biraz.

Kahvem geldi, bitirdim ve dibinden 2 tane kaş gibi kısa kıl çıktı. Bu adamın bana gıcık olup içine tükürme ihtimali bile var demi?

Çok kötü oldum ya midem bulanıyor şuan.

 
takma kafana. seni öldürmeyen şey güçlendirir. sevgiliye odaklan.


  • sinek kral  (09.09.19 03:52:30) 
Aynen var. Ben de geçenlerde bu tükürme mevzusu hakkında bir şeyler duydum. Hatta tüküren bizzat anlattı bana. İnsanlıkla alakalı bir mevzu. Ben bu dünyanın amk harbiden, dışarıdan bakılınca adam zannedilen birçok insan aslında yavşağın önde gideni.


  • johny guitar  (09.09.19 05:36:48) 
Ne alaka? Neden kıza dokundun diye sana gıcık olsun ki? Ters bir hareket/laf/bakış yoksa dünya benim etrafımda dönüyor sendromu


  • somethinginthewayshemoves  (09.09.19 05:38:37) 
Gereksiz bir kuruntu bana göre. Kafede akşama kadar kaç çift geliyor kimbilir, her çifti böyle özel düşünüp kafasına takmaz


  • gazozailacatmauzmani  (09.09.19 08:37:20) 
Adamin eski sevgilisi mi kiz? Sana niye uyuz olsun?


  • stavro  (09.09.19 10:35:16) 
Sonra gel de Starbucksı sevme işte. Siz hepiniz ciddi misiniz ya? Bu kadar yaygın mı tükürme olayı?


  • windows95  (09.09.19 12:31:30) 
Ay sil bu duyuru sil!!!! Of, alaaam. Kaş gibi kıl ne ya resmen öğürdüm, of. Ya silin duyuruyu, kahve de mi içemeyeceğiz?!?! (._.) Her ihtimal var dostum.


  • velvetmorning  (09.09.19 12:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.