[]

Sıfır arabalarda yıl sonunda kampanya

olur mu sizce?
ÖTV olayını yakalayamadık bir daha da çıkacağını sanmıyorum. Bayilerde ufak tefek kampanyalar var şu aralar. ötv desteği, hurda desteği vb
Kasım Aralık gibi güzel kampanyalar olur mu ?


 
Şu anda fiyatlar zaten epey düşük, hala elde patlayan 2018 modelleri temizlemeye çalışıyorlar. Euro dolar kurundan dolayı 2019 modellerin fiyatları hayvan gibi yükseldi. Piyasa böyle bi kampanya beklemiyor diyebilirim.


  • roket adam  (08.09.19 22:04:04) 
Valla ben de kasımı bekliyorum ama bir yandan da zam yapıyorlar :(

Bu gidişle corrollanın en boş paketini alıcam :(
  • sutcuyumbensutcu  (08.09.19 22:36:38) 
Valla kasim aralik gibi doviz tirmanirsa is degisebilir diye dusunuyorum sahsen. Ki dovizin yil sonuna dogru tirmanmasi da isten bile degil. Mesela Civic'te kampanya var su an cok guzel. Ben 0km alacak olsam beklemez su an alirdim sansimi zorlamadan.


  • stavro  (08.09.19 22:48:07 ~ 22:48:56) 
@stavro
Honda civic’te ne kampanyası var

  • takıl yani takmıyo belli  (08.09.19 23:17:54) 
Honda Civic rezaletlerini okuyun , çöp araba


  • kleider  (08.09.19 23:46:34) 
Cviclerin yenilerinde göçük sorunu düzelmiş. Ama kaputta dalgalanmalar hala var. 119000 50bin 18 ay sıfır faiz vevardı ilk 10bin bakımı beleş. 6 sene garantili idi. devam mı bilmiyorum. 110 civarına otomatik corolla vardı sanki ama onlarda bitti galiba. 1.0 polo dsg comfort appconnect dijital klima 110 bin lira. Astra sedan var ama yüzü eskidi ve piston kırma derdi var.


  • bahoho  (09.09.19 00:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.