[]

Sinemada film izlerken bira icip gurultu yapanlar

Arkadaslar merhaba, dun aksam 21.00 seansina rexxte Bir Zamanlar Hollywood da yi izlemeye gittik erkek arkadaşımla. Tam onumuze de bir kadin ve erkek oturdu. Genc 18 19 yasinda cocuklardi aslinda. Film basladi bunlar hatir hutur patlamis misir cips yiyip bira icmeye basladilar. Bu arada da surekli konusuyolar guluyolar cocuk kiza parmakla sahnede gecen bi seyleri gosterip bi seyler anlatiyor. 1 saat araliksiz surdu bu. Bu 1 saatte ben ve erkek arkadsim uyarsik sessiz olmalarini rica ettik. Erkek arkadasim biraz daha sert cikti ben de sarhoslar sanirim dedim onlar da bu lafimin ustune kahkaha atmaya basladilar. Sonra yanimizda bi cift vardi onlar da homurdanmaya basladi bu cocuklara. Sonra gilm arasi olmadan bira siselerini de koltuk altına birakarak ciktilar. Coplerini de koltuk altina attilar yani.

Ben cok sasirdim bu olaya. Para verip gelmissin film izlemiyosun cevrendekiler izletmiyosun e bira icmek icin kadikoyde bin tane yerde oturabilirdin bira içip film izlemek istiyosan sevgilinle sohnet ederek e evde takil. Siz benzer bi seyle karsilastiniz mi hic? Bir de 100 kisilik salonda teki gosteren 2 3 kisi olmamiz garip degil mi? Biz mi abarttik rahatsiz olmakla?


 
siz olaya yakın olduğunuz için daha çok rahatsız olmuşsunuz..
başkasının önünde arkasında otursaydı onlar da rahatsız olurdu..
ben londra'da birçok defa sinemaya gittim orada da var böyle tipler..
hatta sinemaya kebapla içkiyle gelen bütün salonu kebap kokutan adamları da gördüm..
ayaklarını ön koltuk üzerinden aşıran adamları da gördüm..
nightbus denilen gece otobüslerinde ortadaki geniş alana işeyen adamları da gördüm..
vasıfsız insanlar her yerde aynı yani, dünya yansa umursamazlar..

not: artık bütün filmleri evde izliyorum kafam rahat :)
  • strobist  (08.09.19 00:06:03) 
İstanbul'da bu konuda çok büyük bir yozlaşma var. Özellikle son 3-4 yıldır etraf sinema adabından habersiz insanlarla doldu. Önceden en ergenlere hitap eden filmlerde bile film başlayınca ses çıkmazdı, şimdi ise büyüğünden küçüğüne herkes konuşur oldu.

Film festivallerinde bile denk geldim, resmen yorum yapıyor filmle ilgili. Ve bu tipleri dışarıda görsen cool, kültür ateşesi falan sanırsın. Moda mı oldu anlamadım ama çok rahatsızım. Baktım kimsenin sikinde olmuyor, gitmemeye başladım ben de.
  • Bruce  (08.09.19 00:21:44) 
Ne zaman sinemaya gitsem bunlar gibi çeşit çeşit dalyarakla karşılaştığım için artık sinemaya kolay kolay gitmiyorum. Geçen aynı filme gittik kız arkadaşımla. Tespih sallayan bi dalyarak vardı ön koltukta. Bi ara da flaş açıp milletin yüzüne tutan salaklar oldu.

Sperm artığı bu insanlar. Toplu taşıma kullanınca da modum düşüyo. Bunlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmak çin işkencesi
  • Delay Fuze  (08.09.19 00:45:05) 
Mahalle baskısı diye olumsuzlanan mevzu aslında bu tarz usül adap bilmeyenleri ayıplamak tekdir etmek ve toplumu belli davranış kodlarına riayet etmeye zorlamak yönünde oluşturulan bir mevzuydu. Genel olarak özgürlüğün getirdiği çok sayıda rahatlıklar olsa da bu tarz sıkıntılar da oluşuyor.

Asıl problem beyaz türk insanının pasifliğinde, kimse ses etmiyor. Geçen bir sinemaya gittim 20 dk boyunca film gösterime girmedi. ekran boş. kimse kalkıpta ne oluyor demiyor koyun gibi oturuyor. En son ben gittim uyardım öyle başlattılar. Bunun perde senkronizasyonu olmayan gösterimi, ışıkların açık kaldığı versiyonu gibi 3-4 versiyonu daha yaşandı. Hepsinde bekledim, kimsenin gitmediğini gördüm bizzat ben gidip uyarınca düzeltildi. Hakeza telefonu açık olan flash açanları da uyarıyorum. Filan falan.

Olay şu, bizim şehirli beyazlarımız bayağı ürkek aman canım sende'ci oldukları için bu tarz görgüsüzlükler veya sıkıntılar yayılıyor. Herkes yahu güzel canımı niye sıkayım modunda hareket ediyor. Hakkını aramayı geçtim, minnacık sorunların düzeltilmesi için bile bir üşengeçlik umursamamazlık var. Ben ona yoruyorum.

Neyse, ufak bir sinema olayından sosyolojik ve toplumsal tespit yaptım, bana da aferin.
  • KaraSakall  (08.09.19 10:45:31) 
abartılı gülenlere ne demeli, sanki oturma odalarındalar embesil sürüsü.


  • for day to break  (08.09.19 10:48:10) 
Bu tip orospu cocuklari yuzunden sinemeya gitmeyi bıraktım, uyarıyorum bi de karslik veriyorlar, o saatten wi6nra o sinirle zaten keyif almıyorum filmden. Ölür müsün öldürür müsün?


  • kanzukunyedigidurum  (09.09.19 22:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.