[]

Play station Plus ve Oyun Sorusu

Selam Play Stationcilar,

PS4 aldim, ancak PS plus sistemini yeni ogreniyorum. Anladigim kadari ile multiplayer oynanmasi istenen cogu oyun ps plus uyeligi istiyor, o yuzden spesifik olarak bir kac oyun sormak istedim, bu oyunlarin ps plus uyeligi ile baglantisi nedir diye.

Call of Duty World War II - ps Plus olmadan multi yok ama bot eklenip oynanabiliyor, bence cok iyi.

1- Battlefield V ve Starwars Battle Front II de ps plus siz online var mi? Yoksa bot eklenebiliyor mu team death match gibi?
2- Division II ps plus siz oynaniyor mu? Benzeri f2p oyun var mi?

Su an warframe ve path of exile indirdim bedavaydi oynuyorum, benzer tavsiye oyunlara acigim.

Sevdigim oyunlar online oyunlar, gerek morpg gerek iste 1st-3rd person online shooter.

Simdiden tesekkur ederim

 
f2p oyunlar hariç tüm online oyunlar psn plus ister.

1. bildiğim kadarıyla bot yok.
  • mattiadestro  (07.09.19 20:37:07) 
plussuz online oynayamazsin yeni hesap acip kredi karti tanimlayip 14 gun ucretsiz plus alabilirsin ve bu donguyu her 15 gunde bir tekrar ederek bedava plus sahibi olabilirsin.

online oynamiyorsan plusun anlami yok ama.

bu arada donanimhaber kardeslik konusunu sık kullanilanlara ekle ucuza oyun alirsin
  • egokalp  (08.09.19 00:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.