[]

buyuk dis operasyonu icin tavsiye (3 implant ve 4 yirmilik)

selam.

en az 3 kesin implanta ihtiyacim var. kanal tedavili disler kirildi, zaten birinde iltihap var. ayni zamanda yirmilikler de tam cikamadi, curuk de var demisti bi doktor. ara sira agri yapiyor 2-3 ayda bir, onlardan da kurtulsam iyi olur sanirim. 1-2 tane de curuk baslangici var gozlemledigim kadariyla.

nasil altindan kalkarim bu operasyonun? hepsi tek seferde narkozla falan olur mu? turkiye genelinde onerdiginiz bir yer var mi? (yakinda yurtdisindan geldigim icin donus guzergahimi bu operasyona gore belirliycem, ama bana isini hakkiyla yapan bi yer lazim, simdiden rezervasyon yapayim)

tesekkurler.

 
Hepsinin tek seferde olması mümkün değil. Zaten implant birkaç aşamalı bir işlem.
Biraz zor bir süreç bekliyor sizi belli ki. Geçmiş olsun.

  • cay koy geliyorum  (07.09.19 17:00:17) 
Duyuru nick uyumu der kaçarım.

Benim de icim urperdi
  • westblack  (07.09.19 18:16:19) 
implant olayını falan bilmiyorum ama 20 likler için gömülü ise çene cerrahı lazım tek seferde bütün 20 likler alınmaz önce bir taraftaki 2 diş 2 hafta sonra öbür taraftaki 2 diş alınır. bildiğin ameliyattır gömülü 20 lik dişler, öyle kolay olmasını bekleme.

20 lik dişler için özelde cerrah tavsiyesinde bulunabilirim istersen. bakırköy taraflarında
  • egokalp  (07.09.19 18:21:02) 
Beylikdüzü sentez diş kliniğinde muhammet çağlar ile görüşülebilir, yardımcı olacaktr mutlaka.


  • biarkadastanduydum  (07.09.19 19:53:34) 
Implantı da gömülü 20lik çekimini de çene cerrahının yapması ideal. Üstte gömülü süresini yazmışlar, implant dişi ilk çakıldıktan üç ay sonra monte ediliyor bu arada geçici diş takılıyor diye biliyorum.


  • somethinginthewayshemoves  (08.09.19 01:02:13) 
Bu isler icin kendim de etrafimda da onerdigim tek isim tolga gulcicek hocadir. Ucuz degildir ama isinde cok iyidir


  • oscar  (08.09.19 02:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.