[]

sözlükteki aktroller¿

sözlük bunlardan para mı kazanıyor, sözlük yöneticilerinin çocuklarını mı kaçırdırlar? aklım almıyor




 
kim mesela entry'leri yaz bakalım. kendi fikri olamayacağını size düşündüren sebep nedir?


  • diffarentiationation  (06.09.19 20:21:24) 
ne alaka abi? AKP liler de yok mu bu ülkede? gelip fikirlerini yazıyor. birilerinin fikri zorumuza gidiyor sevmiyoruz diye hemen bunlar troll, sözlük bunlara göz yumuyor falan demek ne kadar sacma ya. sen, ben nasıl fikrimizi ifade ediyorsak onlar da ediyor. olay bu.


  • mehmed resad  (06.09.19 20:23:37) 
örnek:
chp'nin içine sızmış ya da sızdırılmış türk ve türkçülük düşmanı kriptolardan biridir. kendisine verilen hapis cezası önemli değildir. chp'nin kapısının önünde gölgelenmek için bile durmasına izin verilmemesi gerekir; öyle tehlikeli öyle uzak durulası.
06.09.2019 19:44 old but hot

yazarın başlık altında 1 tane etry var;

(bkz: #94061783)

inşallah tez zamanda uçurulur dediğim yazar.
(bkz: engelle)


@mehmed resad, aktrolden kastım, buraya yazı yazmak için para-menfaat ilişkisinde bulunan insanlar. bir çok akpli arkadaşım var, bir düşünceyi savunmak ile karşı düşünceyi aşağılamak farklı şeylerdir.
  • tolga¿naber?  (06.09.19 20:29:17) 
aktroll demek daha çok entry demek. Adam bir yazıyorsa, en az on kişi de adama sövmek için yazıyor. bunların hepsi hit.


  • windows95  (06.09.19 21:19:38) 
Akp nin organize bir şekilde troll istihdam ettiği, başta sümeyye nin ağzından olmak üzere çok şekillerde ispat edildi.
Wikipedia ya bile katlanmayan iktidarın ekşisözlük'ü kendi haline bırakmayacağı bariz değil mi?

  • prizmatik  (06.09.19 23:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.