[]

Sorum adet kabı(menstrual cup) kullananlara

2 farklı boy üreten bi firmadan iki boyunu da aldım, 1 seneden fazla oldu alışmaya çalışıyorum ama bi türlü tam olarak geçinemiyoruz. Gayet güzel yerleştiriyorum rahat ve sakince, içeride düzgün durduğundan-bükülmediğinden eminim ama nedense sızıntıdan kurtulamıyorum. Bazen sızdırıyor bazen sızdırmıyor. Sızıntıdan kastım günlük pedle kurtarılacak ölçüde değil, fazla. Ben de güvenemiyorum haliyle, uzun süre dışarıda olmam gereken zamanlarda tampon kullanıyorum mecbur.
Nerde hata yapıyorum? İzlemediğim video okumadığım blog kalmadı sanırım bu konuda. Benim vücut yapımın buna elverişli olmama ihtimali var mı?



 
Hangi boyutları ve hangi markayı kullandığınızı yazar mısınız? Ben senelerdir kullanıyorum, çocuk yapmak ya da yıllardır düzenli yoga yapmak gibi anatomiyi değiştiren etkenler önemli boyutu bulmakta. Hiç doğurmadıysanız m ya da sler uygundur. Parmakla etrafına bakıp doğru yerleştiğini kontrol edebilirsiniz. Yok cidden olmuyorsa jinekologa da danışın bir sonraki randevunuzda.


  • buf-e kür  (06.09.19 19:51:22) 
Lunette markası. 2 farklı boyut üretiyolar bu markada, bende ikisi de var. Her ikisinde de yaşıyorum aynı sorunu. Yakın zamanda jinekolojik muayene oldum dr bi sorun görmedi ama bu konuyu sormak aklıma gelmedi.


  • megalomaniac  (06.09.19 19:55:19) 
Icerideyken isaret parmagiyla lunettenin yuvarlak baslangicinin oldugu yerin etrafinda bir cember cizin, boyle tam olarak emin olursunuz oturup oturmadigina.

Bence cok dusuk bir ihtimaldir elinizdeki 2 urununun de hatali olmasi.

Arasindan biri sizin icin degil orasi kesin. Sizin icin uygun olan boyu kullanmaya calismakta israr edin.

Gercekten sizinti sikintisi ilk kullanimlarim disinda hic yasamadim. Simdi hic kontrol bile etmiyorum, eminim hep yerlestiginden. Kotu bir durum tabii ki surekli sizdiracak diye endise etmek...

Bence cup ile gidin doktora. Belki o standartlarin disindadir gercekten almaniz gereken urun. Lunette disinda ureticiler de var. Yani o boyutlarin sizin icin yanlis olduguna bir sekilde emin olun derim.
  • buf-e kür  (07.09.19 20:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.