[]

Kredi kartı başvurum reddedildi, ama neden?

Selamlar,

Kullandığım kredi kartını kapatıp başka bir kart için başvurdum. Kapattığım kart rail&miles (Vakıfbank), başvurduğum kart da miles and smiles (garanti). Doğrudan internet sitesinden reddetti başvurumu.

Kullandığım kredi kartını hiç sektirmeden yıllardır düzenli ödedim. Kredi borcum yok. Vergi dairesi hariç bir yere borcum yok, olmaz. Borç olayına komple karşıyım. Bankada sürekli param var, adıma kayıtlı gayrimenkuller filan da var.

Neden böyle oldu? Benimle mi ilgili, yoksa banka otomatik reddi yapıştırıyor mu?

Bir yol gösterir misiniz?

 
Bankalar zaten devlete borcu olanları direkt eliyor başvuru aşamasında, sonrasında da senin sigorta girişlerine bakıyor. Kredi kartı almak artık eskisi kadar kolay değil muhtemelen vergi borcunuzdan dolayı ret yemişsinizdir.


  • Avoiding The Puddle  (06.09.19 13:10:56) 
Garanti saçma sapan bir banka. Bana 49.000 tl kredi kullandırabiliyor ama kredi kartı vermiyor. Daha geçenlerde 1500 limitli bi kart çıkardılar. Üstelik başka bankalarda çok daha yüksek limitli kartlarım var ve 2 senedir maaşım garantiye yatıyor :)


  • etna  (06.09.19 13:13:56) 
ykb bana 120 bine yakın kredi limiti tanımlarken 3250 tl olan esnek hesap limitimi 5000 yapmadılar.entresan bi çalışma prensipleri var.


  • since1907  (06.09.19 13:52:29) 
Yasal olarak maaşınızın 4 katı kadar toplam kredi kartı limiti alabiliyorsunuz eğer diğer kartın kapandığını kkb den görmemiş ve gelirinizide az beyan etmişseniz sistem kısıtlarından elenmiş olabilir.


  • abcd  (06.09.19 15:00:55) 
Bankalar arasında toplam bir limitin vardır. 10000 tl limitin var diyelim. A bankasındaki kartının limiti 9999 tl ise B bankasından 2 tl’lik kart çıkaramazsın


  • silah taciri  (06.09.19 15:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.