[]

Moralim çok bozuk işle arkadaşlar ile ilgili

2015 yılında kurulan bir teknoloji firmasının ilk personellerinden biriyim. İyi kötü bir sürü yıllarımız geçti iş arkadaşlarımla, yöneticilerle. Dün öğrendim ki benden bir kaç ay sonra işe başlayan 2 mühendis arkadaşım Almanya da farklı firmalardan teklif almışlar. Adamlar da direk valizini topla gel filan demiş. Ya çocuklara sevindim ama o kadar üzgünüm ki anlatamam yani nasıl bit duygu tarif etsem. Çok iyi ve pırlanta gibi insanlardı cidden ben zaten herkes ile arkadaşlık kuramıyorum firmada yalnız kalacağım düşüncesini geç Türkiye de kalmam anlamsız gibi geldi.
Aile filan zaten yok doğru düzgün, arkadaşlar yok, bir de ne bileyim dünden beri toparlayamadım kendimi.
Benim alanım idari ve mali işler yurtdışına gitmek istesem çok zor bir mühendis gibi değil. Sizlerle paylaşmak istedim ya ne bileyim okuyan herkese çok teşekkür ederim.


 
Yeni ortamlara gir, arkadaşlıklar edin.

Manitanla takıl çık gez dolaş, o da yoksa spor a başla güzel arkadaşlar edinebilirsin spor salonunda.
Hiçbiri yoksa haber ver oturup karşılıklı bi rakı içelim, benimde canım sıkkın dertleşiriz.
  • birbilsem  (06.09.19 09:24:02) 
@benbirbenibulup, @ birbilsem üçüncü lazım olursa beni de çağırın.


  • yekkyea  (07.09.19 04:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.