[]

Saç rengi ve boyasi nasıl seçilir?

Özellikle saçlarımın ön kısımlarında beyazlarım iyice belirginlestigi için yıllardır direndigim saç boyatma batağına girmeye karar verdim.

Saçlarımin kendi rengi koyu kestane; kaşlarim, gözlerim yine koyu renkli, ten rengim de buğday. Madem boyatiyorum bari değişiklik oldu kendi renginden farklı bir renge boyatayim dedim ama bir anda demet akalin'a dönmek de en büyük fobim. Renk seçimi konusunda da tam bir cahil olduğum için size sorayım dedim. Hangi tonlardaki renklere bakabilirim? Kuaförde boya ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Hem mümkün olduğunca doğal dursun, hem ufak da olsa farklı olsun hem de saça çok zarar vermesin istiyorum.

Bir de boyalı saçların bakımı sahiden çok mu zor? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
Farklı olsun istiyorsanız o saça açıcı sürülecek ve yıpranacak, ayrıca sürekli dip boya gereksinimi olacak, kaşlarınızın rengini de kırdırmanız gerekecek. Bu eziyete hazır mısınız?
Değilseniz benim gibi yapın, ben saçımı, kendi rengine boyatıyorum.

  • matilda  (05.09.19 17:22:24) 
ben saçımı her ay beyaza boyatıyorum, kaşlarım da bir parmak kalınlığında ve kapkara, rengini falan da kırdırmadım. ofiste bir kız var, neredeyse haftada bir saç rengi değiştiriyor. koyu kestane saça farklı bir renk yapmak için açıcı sürmek veya dip boyası yapılacak diye sürünüp ağlamak şart değil. ancak buradan tavsiyede bulunmamız da maalesef pek mümkün değil. kendi rengine boyatırsanız en rahatı olacağı kesin, onun dışında bence internetten fotoğraflara bakarak 5 tane falan seçim yapıp boyayı yaptıracağınız kuaföre göstererek hangisinin uygulanabilir olup olmadığını konuşabilirsiniz.


  • bir garip melek  (05.09.19 19:05:55) 
kesinlikle cilt tonuna gore degisir. atiyorum sari alttonlu biri uygun olmayan bir renge boyatirsa hasta gibi gozukebilir. baska birinde guzel duran renk sizde kotu durabilir. konunun uzmani degilim ama google'dan arastir.


  • hot potato  (05.09.19 19:11:22) 
Hot potato +1. Youtube'da da bu konuda videolar var. Bir de her kuaför Instagram hesabı açıyor neredeyse, oradan yaptıkları işlere bakın. Herkese aynı sarı rengi yapan bir kuaförse oraya boyatmayın.

Belki aralara balyajla farklı bir renk katarak ufak ufak başlayabilirsiniz renk değişimine.
  • wish i could find a way to disappear  (05.09.19 22:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.