[]

şehirlerarası otobüslerde artık sıcak su ve tv olmayacak diye duydum

doğru mu? tecrübe eden arkadaş oldu mu yakında?




 
kamil koç flixbus'a satıldı. flixbus avrupa'da bu şekilde hizmet veriyor.

bence otobüste çay çorba gereksiz zaten.

ancak henüz böyle bir sistemi türkiye'de uygulamaya geçirmediler.
  • patates  (05.09.19 08:43:17) 
Hafta sonu kullandım, Kamil Koç'ta ne sıcak su ne de televizyon yoktu. Başka bir firmada ise hem sıcak su hem de tv vardı.


  • elikası  (05.09.19 08:47:23) 
Pamukkalede vardı haftasonu


  • eksi sozlugun tatli insani  (05.09.19 09:03:03) 
"artik otobuslere artik tv olmayacak" sabah gastesi tarzi bir haber basligi gibi duruyor. boylesine genel bir kural/yasak olabilir mi? firma bazindadir o.


  • hot potato  (05.09.19 09:23:03) 
sanmam ki var olan teknolojiyi çıkarsınlar. gençler pek kullanmıyor ama yaşlılar baya kullanıyor tvyi.


  • tinky winky  (05.09.19 09:49:01) 
haftasonu kamilkocta yoktu cay kahve. ondan bir ay once gene binmistim, o zaman da yoktu. biscotti de vermiyorlar zaten.


  • jimicik  (05.09.19 11:01:47) 
en son kurban bayramı dönüşü kamilkoç'a bindiğimde ikram ve tv vardı. ama satış sonrası politika değiştirmiş olaiblirler.


  • shadowfollower  (05.09.19 12:04:56) 
ikram devam ediyor ama sicak icecek vermiyorlar. guvenlikle ilgilidir saniyorum. elektrik kontagindan yangin cikmisti agustosta kamilkoc otobusunde balikesir'de. 5 kisi oldu. biri cocuk.


  • jimicik  (05.09.19 12:30:41) 
yanan otobüsten sonra otobüs bilmemne derneği başkanı sıcak ikrama son vermemiz lazım tarzında bişiler diyodu.


  • spirit crusher  (05.09.19 17:13:08) 
sıcak ikramlar için bazı firmalar dinlenme tesislerinde termos ile sıcak su alıyorlardı. yani otobüs içinde ısıtıcı kullanılmadan da sıcak içecek ikramı yapılabilir diye düşünüyorum.

Ama sıcak içecek olmasa bir sorun olur mu benim için olmaz. Birçok kişinin de bunu sorun edeceğini düşünmüyorum.

Ama şu da var genelde otobüs şoförleri de sıkça çay ve kahve içiyorlar, yolcuya yok ama şoför'e var olursa bu biraz ikiyüzlülük olur.
  • kraldan cok kralci  (05.09.19 17:26:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.