[]

Üniversitede Zorunlu Ders

Arkadaşlar merhaba. Üniversitede 6. yılım ve okula gitmiyorum .Sadece tez projem kaldı ve onu da verip mezun olacağım.Fakat fakültede hiç almadığım bir ders zorunlu olarak gözüküyor daha önce seçmeliydi. 238 akts var şu an ve tezle birlikte 240 akts tutuyor. Bu zorunlu dersi ne yapmam gerekiyor ? başıma belamı açtı yani nedir ne değildir?Beni biri aydınlatırsa çok sevinirim.teşekkürler.




 
bizde benzer bir şey olmuştu, arkadaş muadilini alıp geçtiğini göstermişti.

kesin bilgi, yayabiliriz ama 1) bu 10 sene öncesinin bilgisi, 2) okullar farklı olacağından işleyiş de farklı olabilir, 3) okullar farklı olmasa bile mevzuat değişmiş olabilir.

fakülte sekreterliğine bir sorun.
  • cagdas donem kuramcisi  (05.09.19 01:45:41) 
Öğrenciler okula girdiği yıldski müfredattan sorumludur. Sonraki değişimler öğrencinin alacağı dersleri etkilemez.


  • cek  (05.09.19 06:21:53) 
cek +1
sekreterlige gidip sildireceksin. benim bu sekilde bir dersi sildirmisligim var seneleeer once..son sene onume bir matematik dersi daha cikartmislardi.

  • cooperr  (05.09.19 07:20:46) 
valla ben 3. sınıftayken bize de bi ders eklenmişti. 8 dersten fazla dersi kalmış olan herkesi etkiliyodu. hatta fazladan 1 staj eklenen bölümler bile vardı.


  • tinky winky  (05.09.19 09:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.