[]

Camdan çöp atmak - ankaralılar size sorum

Yazlık bi tatil bölgesindeyiz 2 komşumuz ankaralı, 2side camdan lap diye çöp atıyor. Şehrin genelinde böyle camdan atmak normal mi? Çok şaşırdım görünce, seslendim napıyorsunuz diye falan duymazlıktan geldi.




 
Dogma buyume Ankaraliyim, hic boyle bir seyle karsilasmadim.


  • marcelorios  (05.09.19 00:21:46) 
ohoo sokaklara falan sıçıyoruz biz medeniyet gelmedi bize.
ciddili cevap: eski komşum halı falan çırpıyordu. onun öküzlüğü başka bir şey değil. dışarı çöp atmak nedir ya?

  • bahoho  (05.09.19 00:24:17) 
Ben de yazın Ankara'da kayınvalide ve kayinpederden gördüm. Hatta aaa olur mu öyle şey? Diye tepki verince çöpçüler alır dediler.
Hatta eşim gelip çok normalmiş gibi camdan mı attılar dedi. Hala aklıma geldikçe tuhaf olurum:)

İlk defa şahit oldum ama birebir oldum atıyorlardı. :))
Ankara sanırım biraz da bu yüzden hakettiği değeri hala bulamadı. :/
  • kirmizipilotkalem  (05.09.19 00:33:42) 
ankaralı bi arkadaşım vardı bana aynen şunu söylemişti
-biz ankara'da işedikten sonra sifonu çekmeyiz

sanırım aynı bölgeden.
  • zaoaratu  (05.09.19 00:34:14) 
Ankaradan arkadaşım geldi, izmaritleri balkondan atmış hep (farkında değilim) komşu uyardı. Utandım bayağı bir. Bunu görünce de şaşırdım şu an.


  • anarsika  (05.09.19 00:50:32) 
Böyle bi şey yok.


  • Delay Fuze  (05.09.19 01:57:18) 
Ankara'nın memur kenti olmasıyla alakalı biraz. Adamın tayini çıkıyor ankara'ya, topluyor ailesini gidiyor. Hayatında apartmanda kalmamışlar, lojmanda yer bulan lojmana, bulamayan kiralık bir daireye yerleşiyor. Sonra olanlar oluyor işte. Ama zamanla çevreye ayak uydurup düzeliyorlar. 90'lı yıllarda, lojmanlar yeni yapılmış, herkes köyünden çıkıp gelmiş, sitenin bahçesinde kurban kesme festivaline şahit oldum bizzat. Şimdi sitenin bahçesine girmek yasak, etrafı çevrili, ortada havuz, ışıklandırmalar falan var. İşte o bahçede koca danayı devirip kestiklerine şahit oldum çocukken, aradan 25 sene geçmiş bak.


  • johny guitar  (05.09.19 02:37:19) 
Ankara'da her apartmanın girişindeki panoda "pencereden çöp izmarit vs atmayın" yazısı vardır. Atmayan çoktur ama atanlar da vardır. Bu da medeniyetsizliğin tercih edilecek kadar kolay bir şey olduğunu gösterir.


  • muhayyer divan  (05.09.19 02:38:35) 
Ankara'lıyım.

Batıkentte sitelerde de yaşadım mahallearası apartmanlarda da... İlk defa anlattığınız gibi bir olay duydum. Ne yaşadığım yerlerde ne çevremde böyle alışkanlıkları olan yoktu
  • balik kraker  (05.09.19 07:45:23) 
ankaralı olmak ile alakası yok adam ankaralıyım der çorumludur yapar.


  • mikahakkinen  (05.09.19 09:08:19) 
ankarayla alakasi yok, tum turkiyede olan bir sey.


  • hot potato  (05.09.19 09:18:03) 
Öğretmense benim komşu olabilir. Allah kolaylık versin.


  • banacevaplazım  (05.09.19 10:08:13) 
Otobüs durağında seri şekilde mandalina soyup kabukları yere atan görmüştüm. :(


  • baal  (05.09.19 10:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.