[]

Sinirleri almak mümkün mü, hiçbir şeye sinirlenmeyen sakin

kalmayı her durumda başarabilen insanlar bu doğuştan mı sonradan mı kazandınız? Öfke beni çok yıpratıyor ara ara yenmeyi başarıyorum ama bu aralar yine kanımda dolaşıyor.




 
ben uzun zaman önce sinirlenmekten vazgeçtim. artık peygamber sabrım var. önceleri sinirden kendine zarar verecek hale geliyordum.


  • scudman1  (04.09.19 20:30:37) 
Nasıl başardın?


  • for day to break  (04.09.19 20:32:16) 
sadece küfrettiğin için 2 yıl hapis cezası aldığında gandhi'ye dönüyorsun.


  • rusd  (04.09.19 20:40:43) 
Budizm bana çare oldu. Son 2 senede belki 3-4 defa sinirlendim.


  • JohnOakley  (04.09.19 22:22:22) 
Trafikte sinirlenmeyen var mıdır acaba?


  • for day to break  (04.09.19 23:09:29) 
bence aile/yetiştirilme tarzı etkili ve insanın içinden geliyor.

hiçbir şeye tahammül edememek ve sinirlenmek çok yorucu ve üzücü. benim de böyle her şeyin üst üste gelip depresyona sürüklediği zamanlarım oluyor. sarı kantaron çayı alıp içiyorum aktardan. bi halta yaramıyor ama sen deneyebilirsin.
  • olutaklidi  (04.09.19 23:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.