[]

iş yerindeki sıkıntılar

Selam duyuru sakinleri,

Gelin bu başlık altında iş yerinizde yaşadığınız sıkıntıları paylaşalım, destek olalım birbirimize.

Benim sorunum: görev tanımıyla yapılan işin alakası olmaması.

İlk işimde yaklaşık 2 yıl çalıştıktan sonra (pozisyon işsiz kalmamak için girdiğim bir pozisyondu) büyük bir hevesle şuan ki işime başladım. İlk birkaç ay iyi gidiyor gibiydi ancak son zamanlarda hiç alakam olmayan konularla ilgili işler verilmeye ve bu işlerin yetiştirilmesi istenmeye başlandı.

dolayısıyla hevesim büyük bir moral bozukluğuna döndü.

not: hevesle girdiğim bir işten nefret etme durumuna geldiğim için açtım başlığı.

 
işim olsa da sıkıntı yaşasam :'(


  • candide  (04.09.19 19:21:01) 
Bol miktarda amelelik yapmaktan gocunmuyorum, tinerle yerleri temizlemek vs koymuyor ama denetimler için doküman işleri yapmak hayattan soğutuyor. Önümüzde hem iso 9001 denetimi hem de arge merkezi denetimi var, denetim hazırlıkları bu ara büyük sıkıntım.

Onun dışında genel olarak en büyük sıkıntım benden (ve müdürümden) nefret eden direktörüm ve ona yalakalık yapa yapa başımıza kral/kraliçe olan ciğeri beş para etmez tipler. Bir de ofisi bizim karşımızda, o yalakalıkların çoğu gözümüzün önünde oluyor, gerçekten tiksiniyorum. Bir insan kendisine olan saygısını nasıl bu kadar kaybeder aklım almıyor, işin kötüsü bu yalakalar için direktör bizi harcıyor hep. İşte bunlar hep ego.

İçimi dökesim varmış, bu soruyu bekliyormuşum:)
  • pati  (04.09.19 21:00:27 ~ 21:01:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.