[]

Office 365'i Ucuza Satanlara Güvenebilir Miyim?

Merhaba.

Office 365 kullanmak istiyorum. İnternette fiyat araştırması yaparken çok geniş bir yelpaze ile karşılaştım. Orijinal sitesinde yıllık 500 lira gibi fiyatlar varken, hepsiburadada 90 lira, sahibindende ömür boyu 35 - 40 liraya satanlar var.

Bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı? Bu satıcılara güvenip alabilir miyim? Yoksa öngöremediğim bir şey mi var işin içinde? Altı üstü excel, word falan kullanacağım fakat her yerden erişebileceğim hesap sistemi ile olsun istiyorum.

Daha önce alan kullanan varsa yorum yapabilir mi rica etsem.

Teşekkür ederim.

 
geçen sene, n'olcak en fazla 4 lira kaybederim diyerek aldığım office 365'i yakaladı microsoft. onumuzdeki ay kapatacakmış. yaklaşık 1 yıl kullanmış oldum o da iyi. yıllık 500 lira nerede, 4 lira nerede. ama kötü tarafı onedrive kısmındaki dosyalarımı şu an legal olan office 365 hesabıma taşımakla uğraşıyorum.


  • givemesomesubstance  (04.09.19 16:20:10) 
çok teşekkür ederim. bunlar kaçak mı olur yani? ben orijinal kullanmak istiyorum.


  • lisw  (04.09.19 16:29:37) 
yo, tamamen orijinaller, kaçak değiller ancak abuse ediliyor sistem. sizi universite gibi kurumlarda kayıtlı gibi göstererek, tuhaf uzantılı mail adresleri yolluyorlar. ve tabi şifresini de yolluyorlar. siz ilk loginde değiştiriyorsunuz. mail adresi ve kullanıcı tamamen size özel oluyor. ancak bir başka hesabınızla eşleştirme şansınız yok. onların tanımladığı yeni bir kullanıcı ile giriyorsunuz sisteme özetle.


  • givemesomesubstance  (04.09.19 16:42:08 ~ 16:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.